Kubrakarahan Kızlar doğum çantasına mochi süt sağım makinesi emzik anne süt kaşığı vs koyabilirim bunları nası steril edicez ? Isıya dayanıklımı acaba ya
beyzaguvendi Kubrakarahan ben kaynatıp öyle çantaya ekleyeceğim. Emzik kabı aldım ona koyucam çok kullanışlı en azından mikrop önler. Biberon için de kaynatıp kapaklı olduğu için kutuya koyacağım saklama kabı tarzında✨
gulsahklkn Kubrakarahan Ben hepsini kaynatıp çantaya koydum ama göğüs pompasını sterilize etmeyi unuttum şimdi aklıma geldi bak
Kubrakarahan beyzaguvendi emzik kutusunuda steril etmek lazım 🙄acaba ısıya dayanırmı ben plastik tarzı olanlardan alıcam
beyzaguvendi Kubrakarahan benim doğumum eylülde olcak şimdiki gibi sıcak olacağını pek düşünmüyorum ama belli de olmaz tabi🥹 sarıp koyarız kabına artık🥲
gulsahklkn Kubrakarahan Valla bende internetten araştırdım su kaynattım içine biraz beyaz sirke koydum biberon emzik emzik kabı herşeyi içine parçalarına ayırarak koydum 5 dk kadar kaynattım çıkarınca da uni baby biberon temizleyiciyle hepsini yıkadım havlunun üstüne ters çevirdim kuruttum 😊🌸