Ezgiyildiz944 Kızlar hamileliginiz boyunca vitamin ilaçları kullandınız mı sizce 9 ay boyunca vitamin demir gibi takviyeler kullanılmalı mi ?
Gonul35 Ezgiyildiz944 ilk gebeligim bulanti tiksinmeden tek bir ilac bile kullanmadim ikinci gebelgm 18+3um haftalik ferinject kan ilaci yaptriorm birde d vitamini kulanniorm
Pinklove Ezgiyildiz944 27 haftaya kadar folik asit kullandım, gebelik sürecinde de başından beri Omega 3 ve vitamin D kullanıyorum şu an 35 haftadayım.
Ezgiyildiz944 Gonul35 folik asit ilk aylarda kullandiriyorlar normalde mutlaka önemliymiş bende vitamin demir d vitamin kullanıyorum bebek gelişimi açısından önemliymiş
Gonul35 Ezgiyildiz944 gebe kalmadan once kullanmstm ama yaptgm arastrmada otizme yatkinlk olablcegni okudum biraktm aksi makalelerde var icime suphe dusunce kullanmadim
Yigit_Yagiz_Moms Gonul35 yüksek oranda kullanılırsa yani kalkıp da günlük 5 mg alırsanız (folbiol) gibi yatkınlık olabiliyormuş ama kesin kanıtlanmış değil. Günlük 400 mikrogramı aşmamak gerekiyor.
Xcbaby Ezgiyildiz944 oyle birsey olsa bebeklerin nerdeyse %90i otizmli dogar hepimiz ilk uc ay kullandık onermeyen doktor da yok hepsi kullanilmali diyor ben almadim diyeni ilk defa duyuyorum..
Gonul35 Ezgiyildiz944 yatkinlik oluyor yaziyordu israil uretimi vs yaziyordu allah gostermesin oyle bisey olsa vicdan yaparm okumstm ble ble yaptm dye icimde suphyle yasamaktnsa kullanmam daha iyi . ilk bebegimdede kullanmdm bundada kullanmadm doktor her muaynen kullan dedi ama ben istemedm
Ezgiyildiz944 Xcbaby kesinlikle doktorların hepsi öneriyor hatta hamileliği planlayanlara.onceden içmeniz gerekir diyor bu ilaçların otizm yapacağını sanmiyorum
Xcbaby Ezgiyildiz944 yani dimi. İnernette her okudugumuza inanirsak ohooo. Ayrica hangi folikasit kac mg ne sartlar altinda alinca otizm olmus kanit var mi vs vs birsuru sey bilmek gerek hemen otizm yapiyormus diyip kestirip atamayiz bilimsel gerceklik denen birsey var..
Ezgiyildiz944 Pinklove inşallah sağlıklı bebeklerimiz dünyaya gelir.kucagimiza.aliriz kullanmak onemli
Ezgiyildiz944 Xcbaby doktorlar gerek duymasa.zaten vermez bebeğin ihtiyacı var bu vitaminlere biz sürekli yiyemeyiz doğal olan vitaminli şeylerden
Gonul35 Ezgiyildiz944 folik asite bizim ihtycmz varmis bebegin degil ama tqbi bebekten bzm vucudumzdn aliyor dolayli yoldan ayni yere cikiyor ikiside 😄
Ezgiyildiz944 Yigit_Yagiz_Moms Allah’ın izniyle inşallah hic bir şey olmaz buradaki herkes sağlıcakla kucağına alsın bebeklerimizi