Zmerve Arkadaslar merhaba ben 26 haftalik hamileyim bebegin kiyaferlerini yavas yavas aliyoruz yikayip utuleyim diyorum ama normal detarjanla yikama diyorlar bazilarida makinaya atma diyor sizce nasil ve hangi detarjanla yikamaliyim :)
Burakbusra Zmerve canim birsuru deterjanlar var ben arastirdim ve dalan roxy toz bebek deterjanini aldim 34 haftalik haamileyim henuz yikamadim ama makinada yikiycam sende arastir sana en uygun hanqisi qelirse onu al
SerpilIsaErden Zmerve canım rabbim tamamına erdirsin inşalah e bebek te baby me bebek deterjanı var ben kullandım çokta memnun kaldım yıkadımda ütüledimde çok ağırlaşmadan yap derim rahat 😌 rahat kolay gelsin canım
NevinCeynakli Zmerve bende 31 haftalığım daha.yıkayıp hazırlamadım ama dalan roxy aldım çamaşır makinesinde yıkamak en iyisidir
tugceefe Makineye atman da bi sakınca yok😊 sadece bebek için özel çamaşır deterjanları var sıvı veya toz halinde satılıyor alerji yapmasın diye bunları kullanmanı öneririm ütü de yapabilirsin bu dönemde herkes farklı farklı şeyler söyler 😊
Zmerve pembepapatya tugceefe haklısın canım ama hepsine aklım takılıyor işte kim ne derse onu düşünüyorum :)