Melomy sevgi9654 evet işte de ne koyabilirim ki o direkt koltuğa falan da tasınır dıye kullanıslı olur dıye dusunduydum ☺️
imrnx Melomy e bebekten 200 tl olandan almıştım kayıyo falan diyolar ama ayak kısmına bir şey koyup kullancam zaten kısa süre kullanılcak
Ece56 Melomy ben juno aldım yataştan bahsettiğiniz fiyattan fazla ama diğer reflü yataklarından kayabiliyormuş bebekler. Juno bana daha mantıklı geldi.
Melomy Fmcsa evet ben de tam ona bakıyorum aslında yorumları güzel ama bir kac olumsuz yorum kfama takıldı 🙈
Xname Anne_melek bende aldım ondan acaba içindeki yatakları çıkarıp yıkama yaptınız mı formu bozuldu mu bende yıkayıp yıkamamakta kararsız kaldım üstüne birşey serip mi yatırsam dedim bilemedim
Anne_melek Xname ben içindeki süngerler hariç çantayı komple yıkamıştım kaç kere yıkadım bir sıkıntı olmadı ekstradan içine de yine müslin örtü seriyordum yakmasın diye öyle kullanabilirsiniz
Cincinatti Melomy evet çantasız altında fermuarıda varmış süngeri çıkarıp yıkadım yatak gibi valla kendi yanımada yatırabilirim onunla beraber iyiki almışım ayak dedteği gönderiyorlar kayma yapmaz bu sayede. üzeri zaten pamuklu kumaş kayma olmaz
Hamileanne Melomy kesinlikle al asla gereksiz deil ben babyjem aldım 200 liraydı civilde bi kaç ay oluyor ama alalı fiyatı yükseldimi bilmiyorum. İlk çocuğumda kullanmıştım inanılmaz memnun kalmıştım baya uzun süre kullandım
Melomy Hamileanne cok teşekkür ederim ben de kullanacağımı düşündüm en kötü satarım diyerekten umay bebek markasınınkini aldım ☺️
Hamileanne Melomy iyi yaptın pişman olmazsın hem aşırı kullanışlı hemde bebek için çok iyi 👍🏻 hayırlı olsun
Ozoooo Melomy benimki yatmadı canım sevmedi kayıyor altına bilet sersemde farklı büyük modeli varsa alabilirsin benimki sevibebe markaıs