DuYGuCk Bakım ürünleri konusunda bi türlü karar verip alamadım şampuan deterjan krem falan çanta hazırlamam gerekiyo âmâ önce deterjanı alıp yıkamam lazm herşeyi akıl verin
Fbt DuYGuCk dalin in sıvı çamaşır deterjanını tavsiye ederim Dalan’ın granul sabununu makine eritmemekte başladı bi süre sonra kıyafetlerin üstünde kakıyordu
Sum0303 Merhaba 💕 Şampuan olarak Unıbaby aldım,deterjan olarak ilk yeni kıyafetleri roxy matikle yıkadım ama sonrası için organik bebek deterjanı olan Minoris Baby aldım (tabi pahalı biraz. Geçen hafta kampanyadaydı öyle aldım bende.) pişik kremi en iyisi Mustela deniliyor. Kuzenlerim ondan kullanmış yani. İnternette ve eczanelerde var. 50ml yeterli oluyormuş zaten. Fiyat olarak da 20-30 tl arası. Islak mendil şimdilik unıbaby yenidoğan aldım sonrasında sleepy alıcam. Bez olarak da prima premium care 1 numara aldım. Aklıma gelen bunlar şimdilik 🙋🏼♀️💕
Sum0303 DuYGuCk bebek setleri de uygun bulmak biraz zor. 60-70 üzerinde ama çok minik minik denemelik yani.
Sum0303 Bebek tenine zararlı diyorlar ama bilmiyorum ki. He şöyle denersiniz eğer ki bebeğe alerji yaparsa bebek deterjanı alırsınız. Ama bebeğin cildi su gibi ya. Bizim kullandığımız deterjanlarda birsürü yabancı madde var o yüzden pek de tavsiye etmem. Öyle olsa bebek kıyafetleri bizimkilerle yıkanırdı diye düşündüm bi an. 🙄 Ama roxy ucuz ya. Hani güzel de kokuyor. Leke çıkarmıyormuş tabi bunu hiçbi bebek deterjanı çıkarmıyormuş. Siz roxy alın ilk etapta sonra deneye deneye bulunur 😊💕