zeynepsalgar1 Benim boyum 1.76 , 7+4 haftalık hamileyim ve 107.3 kilo İle hamile kaldım. Doktorum tabiki fazla sesi bende farkındayım ama sizleri de merak ediyorum. Kilolu bayanların hamileliği nasıl geçti çok merak ediyorum. İyi akşamlar🥰
Ceylank zeynepsalgar1 şuan bende yeniyim ama yine de yazmak istedim. 75 kilo ile hamile kaldım şuan 3 aylık hamileyim ve 79 kilo olmuşum 🙈
eliffylmz zeynepsalgar1 ben 95 96 ile başladım şu an 14 haftalık 97 kiloyum inşallah güzel geçer sağlıkla kavuşuruz :)
Htcasl zeynepsalgar1 canm 98 kilo ile hamile kaldım 89 kiloya kadar düştüm şuan 25 haftalık hamileyim 1 kilo aldım 90 kiloyum
Hazinem zeynepsalgar1 57 kilo ile kaldım 62 kiloyum şuan bna sağlık ocağında ki hemşire hızlı gidiyosun dedi
Irmak7544 zeynepsalgar1 canım ben 64 le hamile kaldım 35 haftalığız 83 kiloyum😔yani Yapacak hiç bişey yok dikkat etmeme rağmen aldım bu kiloyu hele şimdi biraz aç kalayım elim ayağım zangır zangır titriyor😢daha da alırım doğuma kadar😖
Irmakselim Irmak7544 askim hic üzülme bende seninle ayniyim 65 kilo.ile kaldim 81 kiloyum bünyeden bünyeye değişiyor bu kilo.isi KUZENİM de hamileydi 10 kilo aldi sadece ve sadece gobeginden aldi ben masallah her yerimden :)) veririz insallah uzulme
Momoz Canın 88ile başlafım 92yim ama ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ilaçlar ekstra kilo yapabiliyo 6haftalık hamileyim
Sum0303 Merhaba 💕 63kg ile hamile kaldım. Şuan 39+6dayım her an doğum olabilir,beklemedeyim. Şuanki kilom 75kg. Ama 7.ci aydan sonra çok kilo alıyorsun dediler ben sadece 1kilo aldım. Demekki bünyeden bünyeye değişiyor 💕
Karatassukran zeynepsalgar1 67 ile hamile kaldım 59 kiloya düştüm şuan tam 37 haftalım 69 kilom boyumda 1.68 ☺️
Gizemyunusduman zeynepsalgar1 ben şu an 13+2 haftalık hamileyim hamile kaldığımda 75 kiloydum şu an 64 kiloyum toplamda 11 kilo verdim bu zamana kadar