Songul-12 Banada 14 haftada kız bu bacak arası boş ama net bişey söyleyemicem dedi aklımı bulandırdı şimdi başka doktora gidicem 😂
piremsescik sevgikocal6363 onun cinsiyetle ilgisi yok canım tamamen hurafe hepsi ya benim ikiside erkek ve iki hamileliğimde o kadar farklı ki anlatamam yani aşerdiğim şeylere kadar ama cinsiyetler aynı
papatya42 Banada 14 hafta da erkek dedi bir daha bakalım dedi bir hafta sonra gittim %80 kız dedi kafam karıştı yanılma olabilir mi bir kızım var birde oğlum olsun isterim tabii ki hayırlısı ile
Hazal- Biranneikibebek_ benimde 16. Haftam doktor hafif çıkıntı var dedi kızda erkekte olabilir bilemedim dedi 🥹
Hazal- Biranneikibebek_ böbrek rahatsızlığımdan dolayı bugün detaylı ultrasona girdim hemşire olduğum için dr bey bakıyım cinsiyetine dedi erkekmiş 😄 çıkıntı erkek oluyor galiba 😃
Biranneikibebek_ Hazal- ay hayırla sağlıkla darısı başıma bizde bariz vardı çıkıntı ama doktor emin olamadı
SimayGg Kızlar 12 haftalık olduk doktor bir şey demedi ama sizce belli mi? @dolunayes canım bakabilir misin ?
Bidikim1 SimayGg bana doktor 11+4te kız gibi demişti ultrason görüntümüz buna çok benziyordu. Dün gittik ve hayatımın şokuyla erkek olduğunu öğrendim. Hâlâ idrak edemedim bir sürü kıyafet almıştım