Meryemim Merhaba anneler aliekspres ten anne bebek çantası aldım alırken çok tereddüt ettim ama beklediğimden çok daha kaliteli geldi.Almak isteyen arkadaşlar varsa gönül rahatlığıyla alsın fiyatı da çok uygun
Burcu35 Meryemim canım bende baktım ama indirim uygulamıyor 95 tl ye geliyor nasıl indirim kuponu verdi sana acaba?
Merve71 Meryemim canım bende aldım bugün yarın elime geçer de birsey merak ediyorum kargoyu kapıya. Bırakıp gidiyorlar mjs doğru mu Zile falan bastılar mı 😂
Tugbamete Meryemim bende aynısından aldım gri renk olanını indirimle 60 tl ye geldi ben 15 gün önce sipariş vermiştim bugün elime geçti çok sağlam ve gözleri baya kullanışlı 😊😊
Meryemim Cagla87 90₺ aldım ama ilk alışverişinizde indirim kuponu veriyolar o şekilde daha da uyguna alabilirsiniz
melise Bende babyjem in çantasını aldım araştıra araştıra kullanışlı olması ve sonradan da kullanılabilmesi önceliğimdi. Ben bi mağazada 180 e sordum başka mağazadan 140 a aldım😃Aldıktan bi hafta sonra mağazanın internet sayfasında 75 tl ye düştü 🤦🏽♀️ https://m.trendyol.com/babyjem/babyjem-denim-cepli-bebek-bakim-cantasi-lacivert-p-300499?boutiqueId=200173&gclid=Cj0KCQiAuf7fBRD7ARIsACqb8w5DtBcEzass5RgWZebhTaOKAEJR-N7uUQGD0nJ_UUV02qjgijwihF4aAkwTEALw_wcB 3 rengide birbirinden güzel benim gibi zor beğenenleri öneri olsun☺️
melise https://www.e-minico.com/babyjem-denim-cepli-bebek-bakim-cantasi-bordo-u-53295.html İndirimde şuan..Önünün tamamen açılması çok avantajlı çantanın en altından dağıtmadan birşeyler alınabilir İç göz olayı göz Önde iki tane yanda iki tane cebi var Sırt çantası ve yan olarak takılır sırt çantası olarak kullanılmayacaksa aparatlar fermuarın içine girip gizleniyor Çok tatlı 💝
Meryemim Burcu35 ben indirim kuponuyla almadım önceden üye olduğum için ama yeni üye olan arkadaşlar indirim kuponuyla daha uyguna almış
Meryemim Merve71 ilk defa duydum böyle bişeyi :) eşimin işyeri adresini vermiştim bilemiyorum eve nasıl bırakıldığını :)
Meryemim Burcu35 10 kasımda sipariş verdim bugün geldi.Başka şeylerde aldım ilk bu geldi ama teslim süresinden önce yolladılar.Daha geç bekliyordum