Sebnem9593 Kızlar 30+4gunluyuz.Bebis haraket edince acıyor vurduğu ya döndügü yerler.Eskiden acimazdi hic Karnimin aşağılarında haraket ediyor hep o yüzdenmi acıyor
selverg Sebnem9593 bende 29 haftalığım dün hemşireye sordum artık büyüdüğü için dönerken vs biraz canını acıtabilir dedi
Biyologannee Sebnem9593 benim bebeğim çok hareketli inanılmaz. 32. Haftadayim bende bazen bağırıyorum bile acıdan çok acıtıyor çok oynuyor 😅 normaldir yani 👍🏻😃
Aslyllmmaazz Sebnem9593 benim 38 De sert topuk hareketleri ile baş gösterdi karnımı dışarıdan tutmasam ciddi tekmeler canımı acıtıyor şimdi 39 oldum yine yemek sonrası topuk canımı acitiyor
Songul25 Sebnem9593 bende en ufak sancida yada aşağiya indiği zaman telaşa kapılıyorum galiba gelecek diye☺️🤭
Sebnem9593 Songul25 annelik kaygilarimiz başlamış simdiden😀İnsaAllah her kesin bebeği zamanında saglikli dogar
Busracft Ceylankayra aynı haftadayız. Dönerken sıyırıyor sanki karnımı. Biran önce gelsin istiyorum beklemekten yorulduk. Sizde nasıl
Ceylankayra Busracft Al bizden de o kadar her hareketi cikicakmis gibi su dalgası gibi mübarek yarın 31 hafta oluyoruz az kaldı yolun yarısı bitti sanırım haftası büyüdükçe ağırlığı kendisi de zorluyor 😀😀
Papatyakokulukiz Sebnem9593 kaburgalarına dahi vurmaya başlıyorlar büyüdükçe korkma bisey olmaz büyüyorlar çok normal