Bnd5341 Merhabalar kapı süsü ve isimli hastane çıkışlarını nerden yaptırdınız ve fıyat bilgisi hakkında bilgi vericek var mıdır
2_erkekannesi Bnd5341 ilk gebeliğimde ben kendim yapmıştım çok da güzel oldu hala duruyor şimdiki gebeliğimde de kendim yapıcam hem maliyeti az hem de el emeği 🥰
Agitinannesii Bnd5341 isimli hastane çıkışı yaptırdım bekliyorum heyecanla gelmedi daha 🤩astral baba de yaptırdım
_dilara8mustafa_ Bnd5341 İkisinde instagramdan yaptırdım Kapı süsü sayfası= ekaconceptbaby hastane çıkışı sayfası= atolyerakun Sayfalar gayet güzel ve başarılı bakmalısın 😍🌸
Asinemkaan Bnd5341 ck design e yaptırdım ben fiyatı bence çok fazla ama calıstıgım ıcın çok önemsememiştim
Sunshine__ Bnd5341 Canım ben urfada yaşıyorum benim bebek kıyafetleri aldığım yerde isimli hastane çıkışı var sizin oralarda yok mu hem internete göre de daha uygun fiyatlı oluyor
Bnd5341 Sunshine__ hiç görmedim bn sadece bazen internetten beyaz tulum alıp istedigim gibi basım mı yaptrsam diye dusunuyorm tişört baskıcılarından yiğenminkini öyle yapmıştım ama o zaman İstanbuldaydım şimdi Kocaeli’de öyle basım yapan yer varmı bilmiyorum
Sunshine__ Bnd5341 Anladım canım bende bilmiyordum sonra alışverişe çıkınca öğrendim bence buralarda varsa ordada vardır bi araştırın derim yine siz bilirsiniz ama
minikmucizeemaak Bnd5341 Ben AstralBaby sayfasından yaptırdım. Kapı süsünü çok beğendim daha yaptırmadım daha yaptıracağım inşAllah
caglag28 @minikmucizeemaak ne kadar sürede geldi acaba bende yeni sipariş verdim de şikayet çok var hakkında iletişim eksikliği konusunda ☺️
minikmucizeemaak caglag28 İletişimleri çok güzeldi her yazdığımda cevap verdiler. Süre biraz uzundu benim araya bayram da girdi tam hatırlamıyorum ama sanırım 20 25 günü bulmuştu canım bayramda araya girince iyice uzadı
minikmucizeemaak ayseaaksoy Evet bende çok beğendim🫶🏼 Normalde nakış istiyordum ama fiyatlar çok uçuk nakış da, 3 5 kere giyecek en azından anı kalsın istedim. İyi günlerde sağlıkla kullanalım inşAllah 🤲🏻💙
minikmelegim_ Ben hastane çıkışı için beyaz bir tulum aldım üzerine isim işledik. Kapı süsü takı yastığını kendım yaptım. Yastığa görseldekine ekstra olarak kapı süsündeki ece yazısını da ekledim. Bir de hediyelik bebekler yaptım kütük üzerine. Hastanede ziyaretime gelen olursa onlara hediye edeceğim. Doktorlarım için de içimden geldi yaptım umarım severler :)
oguzkagan_ Bnd5341 Kapı süsünü Trendyol’dan Keçevi satıcısından yaptırdım. İsimli hastane çıkışını da Çiçeksepeti’nden Pia Baby satıcısına yaptırdım. Gayet memnunum.