Ilaydaerd Merhaba güzel anneler Bir haftadır ayaklarım bu şekilde hemde dizimden itibaren şiş normal mi bu kadar şişmesi bir anda oldu önceki ayak kalınlığım ve şimdikiyle karşılaştırın diye koydum 36. Haftaya yeni girdim ama ürküttü şişlik
anneoluyoruuumm16 Ilaydaerd preeklamsi gibi birşey diyorlar gebelik zehirlenmesi bence bir doktora görün canım nolur nolmaz
Daisy0000 Ilaydaerd Aynı benimkide böyleydi doğumdan 15 gün sonra eski haline döndü ama ayağım yarım numara büyümüş ,tam denk gelen ayakkabılarım ucundan sıkıyor
defnezumram Ilaydaerd bende böyle oldum gebelik zehirlenmesinden şüphelenildi ama sonuç temiz çıktı ben 28 haftada yaşadım bunu ama senin normal değil mi 36. Haftadasn artık yinede doktoruna bi görün derim ben
Ilaydaerd anneoluyoruuumm16 yaaaaa suyum da fazlaydı biraz acaba birbirleriyle bağlantı mı ya en iyisi doktora sormak o zaman
Daisy0000 Ilaydaerd Valla benimde milyon tane ayakkabım var, o yüzden inşallah büyümez diyordum ama yine yarım numara ile kurtardım 😅 Gözüm şişmiş haline o kadar alışmıştı ki indikten sonra ayaklarıma bakmaya doyamadım 😅
Aysenur38500 Benimde ayaklarım aynı şekilde şişti doktor hamileliğe bağlı fizyolojik dedi detaylı kan ve idrar testi yaptı. Ayaklarınızı yukarı da tutun bir de tuzu yemeyin
Ilaydaerd Aysenur38500 su içiyorum bol bol yukarı doğru uzatıyorum tuz aynı şekilde çoo az kokuyorum ama yine de devam ediyor aynı ellerimde öyle çok fazla hele ilk kalktığımda bükülmüyor bile
Ilaydaerd defnezumram işte normal mi değil mi bilemedim ki hiç ilk gebeliğim benimde çok şükür senin de temiz çıkmış
defnezumram Ilaydaerd doktora görün bi normal diye biliyorum ben artık son haftalarda yükselen kan basıncından dolayı ama gebelik zehirlenmesi şüphen varsa tansiyonunu ölçtür derim ben öyle yapmıştım 3 merdiven çıkıp gitmiştim doktora benim doktorun yanındaki asistan dinlenmeme müsaade etmeden direk tansiyon ölçtüğü için benim ki yüksek çıktı o yüzden idrarda almıştı