Yigit_Yagiz_Moms Arkadaşlar bugün devlet hastanesinde kadın doğum kontrolüm vardı şu an 17+3 üm acaba normal ayrıntılı ultrason için mi Perinatolojiye sevk etti anlayanlar fotoya bakabilir mi?
annesi53 Yigit_Yagiz_Moms ayrıntılı ultrasona perinatıloji uzmanları bakıyor zaten canım o yüzden seni sevk etmiş korkulcak bir durumjn yok bende o bölüme detaylıya girmiştim
Basakhilal Yigit_Yagiz_Moms doktor sevk ettiğinde sormadınız mı? Ya da şundan dolayı sevk ediyorum demedi mi?
Mimarannee Yigit_Yagiz_Moms merhabalar siz ikili test taramasında bana yazmıştınız tanıdım hemen isminizi😍Detaylı ultrason için sevk ettiği yazıyor bence korkulacak bir şey yok 🙏
Yigit_Yagiz_Moms Mimarannee teşekkür ederim sağolun doktor bir açıklama yapmayınca endişelendim. Sizin çıktı mı sonuçlarınız?
Yigit_Yagiz_Moms Devletteki doktorlar çok enteresan ya, hiçbişey demiyorlar bebek hakkında sadece ölçüm yapıyorlar. Haftasını cinsiyetini söyledi kan idrar aldı o kadar umarım iyidir bebeğim 🙄
Yigit_Yagiz_Moms Basakhilal o kadar kalabalıktı ki sormak için döndüm kapı kapanmıştı dışarıdan da açılmıyor içeride hasta var diye tıklatmama rağmen açmadılar perş günü kan ve idrar sonucu almaya gidicem gidince sorucam mutlaka. Kağıttaki sevk koduna baktım normal gebelik kodu diyor yani farklı bir sebep belirtilmemiş