Ilkannelik41 Kızlar 23+6dayiz 6.aya girdiğimizden beri kuyruk sokumum belim bacağım çok agriyo azcık fazla oturayım yürüyeyim sendeliyorum bildiğiniz yerde oturayim kalkamiyorum aynı şeyi çekip care bulan varmi acaba yada doktorunuz ne önerdii
Kediannesi1 Ilkannelik41 belden giren bir ağrıysa doktorum beni nörolojiye yönlendirdi emar çektirdim sonuç bekliyorum fıtık yada bel kaymasından şüphelendiler
Aseer Ilkannelik41 benim de kuyruk sokumumda ağrı vardı ve daha 13 haftalık bebiş. Dr um magnezyum takviyesi verdi iyi geldi bana
Nurrdmr15 Ilkannelik41 bendede oluyor uzun zamandır 32 haftalık olduk doktorum bebek kilo aldıkça ağırlık merkezi değişiyor oyüzden ağrı yapıyor dedi magnezyum kullanıyorm benimde özellikle yatınca kalkarken oluyor yürümekte zorlanıyorm snra açılıyor
Ilkannelik41 @Aseer magnezyumun en amirinin kullanıyorum migren hastası olduğum için ama anlamadım canım nedenini doktora sorucam artik en son
Ilkannelik41 @Kediannesi1 bende öyle düşündüm skolyozmu deniliyor ne ondanda olabiliyormuş bel fitigindanda çevremde öyle dediler fizik tedavi doktoru Bi bant yapıştırıyor rahatlatiyormus güya bakalım
Luzumuyok Ilkannelik41 üçüncü gebeliğim ve diğerlerinde yaşamadığım kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum . Ne kadar kötü bişeymiş oturduğum yerden canım yanarak kalkıyorum sürekli poponun sağına soluna oturmaya çalışıyorum. İnternetten baktım Doğum sonrası zamanla geçermiş
Luzumuyok Ilkannelik41 6. Ayımda başladı şuan 31 haftalığım cinsiyet sorulmuş ama cinsiyetle alakası yok bence diğer kızlarımda yaşamadım ama şuan var malesef 🥲