istanbulluanne Esra8861 Green clean sıvı deterjanla yikadm. Mühendisinoglu en katkisizi bu deterjan dems bende ondan bunu aldm kokusuda ayni dalın gibi 😊
Agg0207 Dalin toz sabunla yıkadım ben çok güzel oldular bide ütü basınca. dogduktan sonrada dalin kullanıcam inşallah
BusraEda Chicconun sıvı deterjanını kullanıyorum. Uni babynin yumuşatıcısını 🙏🏻 korkularından da memnunum etkisinden de
Merve123a Ben ilk çocuvumdada normal deterjanla yıkadim ijincidede öyle yapcam önce bevek ürünleriyle yukatıo sonra. Normal deterjana geçerseniz alerjik durumu yükseltirsinz başdan alişmasi daha iyi
Sum0303 Merhaba. 💕 Bende yeni alınanları şimdilik roxy matik ile yıkadım. Ama sonrası için minoris bebek deterjanı aldım. Geçen haftasonu indirimdeydi 40tlye aldım kargo ücretsiz bi şekilde. Şuanki fiyatı 55tl yine kargo ücretsiz. Pahalı Ama tamamen doğal bir ürün. Bebek deterjanlarında en iyisiymiş yani. Çok araştırdım oradan biliyorum 💕
Elifcik34 Dalan roxy tabiki bitkisel hem de.oğlumda 1 yaşına kadar kullandım şimdi kızımada ondan aldım yıkadım kıyafetlerini.