Duyguceylan_ Kızlar yarın 35 haftalık oluyoruz ama ben hala bi sağ kaburgamda bide sol kasığımda aynı anda hareket hissediyorum çapraz şekilde. Karnımın alt kısmı yumuşacık belli ki boş. Ne zaman döner bebiş
caparjunior Duyguceylan_ ultrasonda doktorunuz görmedi mi demedi mi bir sey dönmüş yada dönmemiş diye
Aysee1123 Duyguceylan_ %75 i 35 e kadar dönüyormuş bebeklerin. 37 ye kadarda dönen oluyormuş elbette. Ama ondan sonrası ihtimal düşüyor diye biliyorum. Kısmett
Youngmotherr Duyguceylan_ benimki 19dan beri baş aşağı duruyordu 34-35 gibi kanala indi 38 oldum çıt yok bebeden
HellButterfly Duyguceylan_ 28. Haftada baş aşağıydı, 30 ve 32 de makat gelişti, 34. Haftada tekrar baş aşağı indi bebeğm. Ancak doktor suyun bol olduğunu tekrar yukarı dönebileceğini söyledi beklemedeyiz bakalım
caparjunior Duyguceylan_ evde bebeği döndüren hareketler var onlardan yapabilirsiniz herhangi bir sorununuz yoksa. Benimkisi 28. haftadan beri bas asagı bekliyor 3. aydan beri pilates yapıyorum onun faydası olmuş olabilir
HellButterfly 28. Haftada baş aşağıydı, 30 ve 32 de makat gelişti, 34. Haftada tekrar baş aşağı indi bebeğm. Ancak doktor suyun bol olduğunu tekrar yukarı dönebileceğini söyledi beklemedeyiz bakalım 😂
Onbeskasim Benim kuzum da 30da baş aşağı pozisyon aldı 32de kanaldaydi hala da kanalda bekliyoruz keyfini gelsin 😂 37deyiz suan
ilgihazaal Duyguceylan_ ben de öyle hissediyorum başı aşagıda poposun yukarda kaburgama baskı yapıyor. Sizin de dönmüş olabilir yani. Doğumdan birkaç saat önce bile dönebiliyormuş. Belli bir haftası yok.