merhaba 1 haftaya sezeryan doğumum var 2. doğumum olacak. ilk dogumumda göğüs yarasi ve hassasiyeti çok yaşamıştım. lansinoh krem ve hindistan yağı ile geçirmiştim. bu dogumumda gümüş kapak alsam mi diye düşünüyorum. kullanip memnun kalan veya kalmayanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?
gümüş göğüs kapağı
umii gümüş kapak kadar kolaylık ve mucize birşey yok çok çok çok muhteşem. Ben ne kullandıysam geçmedi parçalandı kanadı ama gümüş kapak taktığım ilk gün bile rahatlık başladı
Bend eçok duydum gümüş kapağı iyileştiriyor bide
umii kız bende çok çektim göğüs yarasından kopacak duruma gelmişti,nasıl kullandın anlatır mısın? Yani kimisi daha doğum yapmadan takıyormuş kimiisi doğumdan sonra
KadersizMelek ben daha almadim canim alsam mi diye düşünüyorum. ilk dogumumda lansinohun kremini ve hindistan cevizi yagi kullanmıştım iyi gelmişti. gümüş kapagida sutyenin icinden göğsün ucuna kapatıyorsun yarayi islestirme etkisi varmis ama ben kullanmadim
umii ya bende lansinoh işe yaramamıştı, garmaston fomat biraz toplamıştı birden annem yağ sürüp poşet kapatırdı ama çok çektim yine doğum olacak nasipse ocakta olur diye korkuyorum da, gümüş kapak fiyatları da baya ucuk ama 🤦🏻♀️
KadersizMelek şu anda ebebekte indirim ile 300tlye düşüyor. Ama kararsızım hala
umii ay bende bakayım almak istiyorum çünkü hepsi burada da filan 700 civarında
KadersizMelek silverette türkiye sitesinden alabilirsiniz ben oradan aldım gerçekten mucizevi bi ürün ☺️
Skalyoncu 36. Haftamdayım bende aldım ama hala kullanmadım. Kullanmaya başlasam mı?
_tuuggcce_ kullanmaya başlayın ben o haftada kullanmaya başladım günde 2 saat felan
umii bence kesinlikle kullanmalısınız ben 36 dan itibaren kullandım ve doğum yaptım yapalı sürekli kullanıyorum inanılmaz faydasını gördüm
funnymummy aldım ben de ebebegin kendi markası olanı. bugün kullanmaya baslayacagim😊
_tuuggcce_ ben ilk çocugumda önceden almamıştım ama bu gebeliğimde doğumdan önc3 mutlaka takıcam
Benimde ikinci gebeliğim,ilk bebeğimde çok çektiğim için,bunda gümüş kapak aldım ama yine yara oldu,sadece şiddetli kanama olmadı.öyle çok çok mucizevi bir şey değil ama ilk gebeliğime göre daha iyi.
Skalyoncu sanırım göğüs ucu kremi ile bir kullanılmaması gerekmiş
umii evet sıfır yara aci ile emzirme dönemini bitirdim onun sayesinde hatta doğumdan önce takacakrm ama malesef erken doğum yaptım sütümü sürüp kapağı taktım ne acı ne yara yasadim