merhaba 1 haftaya sezeryan doğumum var 2. doğumum olacak. ilk dogumumda göğüs yarasi ve hassasiyeti çok yaşamıştım. lansinoh krem ve hindistan yağı ile geçirmiştim. bu dogumumda gümüş kapak alsam mi diye düşünüyorum. kullanip memnun kalan veya kalmayanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?

umii gümüş kapak kadar kolaylık ve mucize birşey yok çok çok çok muhteşem. Ben ne kullandıysam geçmedi parçalandı kanadı ama gümüş kapak taktığım ilk gün bile rahatlık başladı

Skalyoncu bugün ebebekte emzirme urunlerinde %20 indirim varmış. alayım onzaman riske atmayim. ama lazim olmaz boşa gider diye de korkuyorum

Bend eçok duydum gümüş kapağı iyileştiriyor bide

umii kız bende çok çektim göğüs yarasından kopacak duruma gelmişti,nasıl kullandın anlatır mısın? Yani kimisi daha doğum yapmadan takıyormuş kimiisi doğumdan sonra

• umii bunu yanıtladı.

KadersizMelek ben daha almadim canim alsam mi diye düşünüyorum. ilk dogumumda lansinohun kremini ve hindistan cevizi yagi kullanmıştım iyi gelmişti. gümüş kapagida sutyenin icinden göğsün ucuna kapatıyorsun yarayi islestirme etkisi varmis ama ben kullanmadim

umii ya bende lansinoh işe yaramamıştı, garmaston fomat biraz toplamıştı birden annem yağ sürüp poşet kapatırdı ama çok çektim yine doğum olacak nasipse ocakta olur diye korkuyorum da, gümüş kapak fiyatları da baya ucuk ama 🤦🏻‍♀️

• umii bunu yanıtladı.

umii bence kesinlikle kullanmalısınız ben 36 dan itibaren kullandım ve doğum yaptım yapalı sürekli kullanıyorum inanılmaz faydasını gördüm

• umii bunu yanıtladı.

funnymummy aldım ben de ebebegin kendi markası olanı. bugün kullanmaya baslayacagim😊

Benimde ikinci gebeliğim,ilk bebeğimde çok çektiğim için,bunda gümüş kapak aldım ama yine yara oldu,sadece şiddetli kanama olmadı.öyle çok çok mucizevi bir şey değil ama ilk gebeliğime göre daha iyi.

• umii bunu yanıtladı.

Ayse9191 bu biraz üzdü😢 geçmiş olsun. neyse aldim bakalım takmaya baslayayim. bugünden insalah değer aldığıma

umii evet sıfır yara aci ile emzirme dönemini bitirdim onun sayesinde hatta doğumdan önce takacakrm ama malesef erken doğum yaptım sütümü sürüp kapağı taktım ne acı ne yara yasadim

Skalyoncu ebebekten aldığım baya ince cabuk yamulacak gibi. silverette de öyle miydi kalın mıydı