Hamileliğimi öğrendikten 5 gün sonra bu platforma katıldım ve 280 günlük bir yolculuğun nasıl geçeceğine heyecanlıydım 🙈 Kese göründü, kalp atışı duyuldu, ikili tarama - üçlü tarama - detaylı - cinsiyet partisi -eşyası- ilk hareketi - şeker yüklemesi - Nst derkeeeen son haftalara geldik 🥹 Bebişim makat gelişinde ısrarcıydı dönmedi dönmedikçe sezeryan doğuma yöneldim araştırdım burada yazılanları okudum ve gün verildi. 01.08.2023 Salı günü sezeryan için yatışım yapıldı 🙏🏻 Burada okuduklarımdan az çok kendimi hazırladım ne olacağını biliyordum. Ancak o heyecanla ister istemez panik oluyorsunuz. Hazırlıklar yapılırken değişik duygular yaşıyorsunuz. Aynı bedende son anlarınız. Ameliyathaneye giderken paniğim vardı ve salya sümük modunda gittim. Evet spinal denildiği gibi hiç acımıyor ve hissetmiyorsunuz. Neler olup bittiğinin merakını yaşarken doktorun sorularını cevaplamaya çalıştım 😂 ve sonra o büyülü an 🥹saat 10.10 da🥹 oğluşumun sesi… onu duydum ya dünyalar benim oldu. Çekiştirme- bastırma vs hiç hissetmedim. Odaya geldiğimde herkes sulu gözlerleydi 😍 sonta uyuşukken takılıp çıkarıldı hiç hissetmedim. İlk yürüyüş biraz acıtıyor tabiki ama dayanılmayacak gibi değil. Hareket ettikçe bol su tükettikçe daha iyi oldum 🙏🏻
Varsa sorusu olan cevaplayabilirim ❤️ Herkese hayırlı doğumlar diliyorum ❤️