Falancahanim anneoluyoruuumm16 Bu arada senin tavsiyen üzerine bahar hocadan aldım randevu:) haftaya cuma. Cinsiyet detaylıya kalmıştı belki söyler görürse ☺️
anneoluyoruuumm16 Falancahanim valla 15 temmuza bende gitmedim detaylı da yaptırmayacaktim ama suyum fazla çıktı diye doktorum bir baksinlar dedi. İyidir herhalde çünkü beyhekimde bana bakan doktor da 15 temmuzdan gelme
Falancahanim anneoluyoruuumm16 Detaylı önemli ya Allah korusun herşeyi görüyolar tedbir alınabilecek şeyler. Yaptırman iyi olmuş
Falancahanim anneoluyoruuumm16 Yaa 😄bak şöyle yap. Enabızda randevu al kısmında istediğin doktor için randevu bildirimi iste. Anında boşluk olunca bildirim geliyor ben o şekilde aldım ve o aldığım gün 8 den 4 e kadar boştu randevular
anneoluyoruuumm16 Falancahanim şuan 3 ağustosa randevum var ama sanırım gidemeyecegim ertelemek istiyorum bulamıyorum başka randevu. Artık mecbur gidicem bir şekilde 🤭
Falancahanim anneoluyoruuumm16 Kesinlikle git cidden bulunmuyor randevu. 1-2 Ağustos da grev varmış bugün duydum iyiki randevumuz yokmuş benim haftaya cumadan sonra detaylı var inşallah 🌟
anneoluyoruuumm16 Falancahanim aaa bende şehir Hastanesi’ne gideyim diyordum endokrin için hiç girmeyeyim o zaman grevden haberim yoktu.
BirVeraAnnesi35 Falancahanim bende radyolog doktora yaptırdım özelde her şeyini tek tek anlattı. Çokta memnun kaldım zaten işleri o onlarında yoksa bakmazlar
Falancahanim BirVeraAnnesi35 Ben özelden yaptırmıyorum ama üniversite hastanesinin radyoloji bölümü. Umarım dediğiniz gibi güzel bakarlar :)