Meryemp Merhaba hanımlar kokusu kalıcı parfüm etkisi yaratan yumuşatıcı önerisi olan kullanan var mı aranızda ?
Seyhan494 Meryemp bir yumuşatıcı delisi olarak kokunun kalmasının en önemli faktörü makineniz oluyor çamaşırı çıkarttıktan sonra hemen kapağını kapatmayın biraz içi havalansın. En güzel kalıcı kokuda Yumoş Lilyum ve Yumoş Amber 😇
ElifKarata Meryemp yumoş ekstra lilyum .diğerlerinin hepsi uçuyor ve bunun kadar hiç biri kalıcı değil hepsini kullandım yumuşaticilarin.
tomurcukk Tüm yumuşatıcıları denedim tek takıntım…Yakınınızda File market varsa koyu turuncu olan renkte kendi markası olanı alın 3-4 gün kalıyor ve 1 buçuk litresi 34 tl
birminnosannesi_ Bingo diyorum ama bizimki galiba lila renkte olandı… bütün yumuşatıcıları denedim çamaşırlar aynı böyle terli gibi bi acayip kokuyordu bunda missssss gibi 🥰 bingo soft
anneoluyoruuumm16 Meryemp valla ben yumoş kullaniyordum çok pahalı olmaya başladı sonra Viking konsantre aldım 30 TL ye yemin ederim camasirlarim parfüm gibi kokuyor aşıp toplayıp katlarken kokluyorum resmen 😂😂