Eda-7 Kizlar Anadolu yakası Pendik’te oturuyorum detaylı ultrason u Devlet Hastanesi’nde yaptırmak istiyorum hangi hastaneler yapıyor bilgisi olan varsa paylassin.benimmle lütfen çok önemli 🤎
bdenerigokce Eda-7 randevu bulabilirsen tabi😂 gerçi ben Avrupa’ya hiç bulamadım ve mecbur yarı özel olan çapaya gittim ki oraya bile zar zor buldum, bi gittim her yerde hamile biri var maşallah 🥰 ve Türkler yani Türk olmayan nadir not düşmek istedim 😂
Kukulikukuli12 Eda-7 1 aydır ugrasıyorum gece gündüz devlette alamadım İstanbul Avrupa dayım ama nadoluyada razıydım ki ilk bebeğimde Ümraniye devlet hastanesinde yaptırmıştım gece iptal randevusu bulmuştum şansa. Bunda bulamadım. Özele gidicem cumartesi günü 🤷
Hdemir1618 Eda-7 Ümraniye devlet yapıyor ama sadece kendi hastalarına veriyor randevu en başından beri oraya gitmeniz lazım Zeynep Kamil yapıyor ama randevu bulmanız imkansız da yakın bir şey çok uğraşmanız lazım
Eda-7 bdenerigokce Yaaa evet kartal Lütfi Kırdar da bulamıyorum gebelre bakilmakaktadir yazıyor buda yenimi çıktı nedir siz nekadara yaptirdiniz peki 😊
bdenerigokce Eda-7 660₺ aldılar canım, bir de küçük bir sorun çıktı o yüzden 2. Kez gittim yine 660 aldılar ama çok şükür geçti bir şeyi yok Allah şükür 🫶🤲 ama özeller çok çok daha pahalı zaten
Eda-7 bdenerigokce Fiyatı çok iyii memnun kaldin mı peki hangi doktor Ben medipolde 1.600 fiyat aldım aşırı pahalı geldi ya
Ayce09 bdenerigokce bende recep has a gittim çapanın doktoru özell muanesi var nakit 3,500 ikiz olduğu için takkip önerdi çam sakuradan randevu aldım ileride gerekli olursa diye sormak istedim fiyatı iyimiş
Eda-7 Cicekmelisa Canm Nisan Helin dönmez bu doktora aldım inşallah memnun kalırım ya bilgin varmı bu doktorla ilgili
bdenerigokce Eda-7 medipol bana 3700 dedi 🙈 evet çok memnun kaldım, çok bilgili iyi bir doktor tek ultrason fotoğrafı vermedi makine düzgün çıkarmıyor diye ama telefona video aldık eşimde yanımdaydı çok güzel bir video ağzını oynatıyor kafa atıyor falan 🙈😂
bdenerigokce Ayce09 evet perinatoloji bölümü perinatolog Tuğba hanıma aldım, aşırı bilgili bir kadın maşallah, stajyere anlatırken anladım, 660₺ ye yaptırdım 2. Muayenemi daha 1 hafta yeni oldu
Ayce09 bdenerigokce ikiz olduğu için recep beyi tercih ettim nokta atışlarıı var kızımda da ona gitmiştim riske atmadım başka biri kafamı karıştırır falan diye, riskli gruba giriyorum tabi ikizden dolayı
bdenerigokce Ayce09 memnunsanız iyi yapmışsınız ama bana biraz fazla gibi geldi yinede doktoru tanısam bende tercih ederdim 😍 tuğba yanımdan da aşırı memnun kaldım ben 🫶
Kukulikukuli12 bdenerigokce çapa 2 hafta sonraya en erken veriyormuş randevu benım o aldar zamanım kalmamıştı orda yapıldığı öğrendiğimde 🙄 bu hafta yaptırmam gerekiyor. Ben gecen hafta burdan öğrenmiştim çapayı, 🤭
Ayce09 bdenerigokce tabi oda onun öğrencisidir kesin çapa diyince ilgimi çekti o yüzden, sürekli gitmiyorum ama takip önerdi bende devletle devam edicem he olurda ileerisi için içime sinmez diye sormak istedim aklımda bulunsun en azından
bdenerigokce Kukulikukuli12 22 sine randevu var gözüküyor ama geç kalmışsın sanırım, keşke daha önce post açsaydın