Daisy0000 123Hamis123 İlk alınması gereken şey .. Bebeğin emmediği yada yeterince çekip boşaltamadığı zamanlarda mastit olmamak için göğsünüzü sağmanız gerekiyor,eğer sağmazsanız öbek öbek şişiyor,taşlaşıyor, çok ağrıyor,ateş vs yapıyor
ipek-karadag80 123Hamis123 Kesinlikle hayat kurtarır Bebek göğüsü bosaltamiyor döş şişiyor mastit olmasın diye sağman gerekiyor sağip buzluğa atarsın 6 ay kalabiliyor 3 aylık olduğu zamanlar doymicak az gelecek sütun çıkartır verirsin ve ilk süt gelmiyor hemen onun için de çok lazım
Sedefdinc 123Hamis123 sütü memeden boşaltmak için. Bebekler sütü tam boşaltamadığı için mastit denilen rahatsızlık oluyor o da çok fena bi illet titreme sıtma ateş en sonunda da hastane yolları kaçınılmaz oluyor süt sağma makinesi senin sağlığın için önemli
Girrlsskb58 Valla çok gerekli diyen var ama bence ihtiyaç halinde alırsınız. Şuan ikinciye hamileyim ilk bebeğimde hiç kullanmadm sütüm vardı bebekte çok güzel emiyordu. Belki sütüm olmasa ve bebek emmeseydi alabilirdim bence gereksiz ileriyi görmeden alma