Merhaba kızlar uzun ola bilir şimdiden hakkınızı helal edin🌼hep burda doğum hikayeleri okurdum ama bugun ben yazıcam kendi doğum hikayemi Nerden başlasam bilmiyorum🥲belki bilenleriniz vardır aranızda çok güzel bi 9ay geçirdik bulantısız ağrısız sadece mide yanması vardı oda geçti hamd olsun☺️ neyse 27si gece annemler kayınbabamlar kardeşim falan eşiyle misafirliğe gelmişlerdi yemek falan yedik çaya oturmuştuk bu arada 40+4üm neyse o gece çok şiddetli bi ağrı geldi bana ama çokta önemsemedim çünki 1haftadır o ağrıyı çekiyordum yine o yalancı sancılardandır falan dedim es geçtim sonra kardeşimleri kayınbabamları yolcu ettim ağrılarım şiddetlendi bu yüzden annemler yatılı kaldı ne olur ne olmaz diye,sonra ilacımı aldım bi bardak yoğurt içip uyumaya gittim meğersem sabaha kadar sancı çekiyormuşum ama yalancı sancı değilmiş🥹 eşim bana senin sancın var dedi kalk doktora gidelim dedi bende yok yalancı sancıdır diyip uyudum ama ilk kez öyle şiddetliydi neyse sabah bi baktım bu ağrı geçmiyor dedim tamam galiba oğlum karar verdi geliyor🥲sonra yine sancı geldi lavaboya gittim bi baktım nişan gelmiş eşimlere bişey demedem direk doktoru aradım doktor sancı çekiyorsun sen sesinden belli hemen gel bende geliyorum dedi eşimle anneme dedim ki doktor çağırıyor gitmemiz lazım sancı çekiyorum🥲ama kimseye demeyin dedim belki doğum değildir falan neyse gittim hastaneye arabamızla diye güle anılarımızdan falan bahsettik annemde bana sen ne rahatsın dedi ya sancı çeken gülermi hiçmi korkmuyorsun ya .?dedim ama ne korkcam 3cü bebeğim ilk değilki 😂😂😁neyse hastaneye gittik doktor geldi acılmana bakcam dedi kontrol etti meğersem 6cm acılmam varmış doktor doğumu başlatıyoruz dedi herkeste bi mutluluk bi sevinç gözyaşı falan neyse doğum içim hazırlandım 2dk bir gelen giden beni elliyor açılma varmı diye 😂😂😂varmış açılma 8cm olmuş ama sancılar çok uzun aralıkla geliyor bu sancıyla doğuramazsın dedi nst ye bağladılar sancı çıktı biraz daha beklediler sancı belki hızlanır diye baktılar yok hala aynı suni sancı taktılar 15dk içinde sancım 3dk ya düşdü artık sancı değilde ıkınma isteği geldi doktor çatala çıkaralım dedi çıktım çatala ıkınma gelirse ver dedi direk ıkınma geldi ıkındım ama nafile sonra 2kez daha ıkınma isteği geldi ıkındım yine çıkmadı 4cü kez ıkındığımda bebeğin kafası gözüküyor ıkın dedi artık suni sancıdan dolayı ne kadar tükendiysem ıkınma yarıda kesildi bebeğin kafasının yarısı dışarda yarısı içerde doktor çocuğun kafası içerde hemen ıkınmam lazım diyince ıkınma ısteği yok dedim kendinden ver deyince kendimi toparlayıp bi ıkındım sonra bi ağlama sesi🥹🥹sanki tüm dünya durdu Ve oğlum saat 11:30da 3.950 gr 53cm doğdu doktorlar ebeler hepsi şokta sen bu küçük boyunla bu kiloda bebeği nasıl doğurdun helal olsun deyince bi gurulandım ki anlatamam🥲🥹sonra karnıma koydular o kadar güzeldi ki 🥹o kadar güzel kokuyordu ki🥹iyiki dedim Rabbim iyiki🩵🥹o kadar güzel bir duygu ki çektiğim bütün zorluklara değdi şuan yanında ve o kadar güzel ki bakmalara koklamalara doyamıyorum 5günlük olduk😍☺️benimde doğum hikayem böyleydi Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese tattırsın darısı şafak sayanlara inşAllah🩵🥰🌼🤲