Beyzanrrr 14 haftalık hamileyim geçmeyen kabızlık durumum var tuvalete gittiğimizde biraz ıkiniyorum bebek için zararı olabilir mi ( yargilamayin ilk gebeligim korkuyorum )
Pnr_KMRC1 Beyzanrrr kan hapı kullanıyormusum cnm inanılmaz kabız yapıyor kuru kayısı yemeyi dedi wc ye rahat çıkarsın yada bir kaşık zeytinyağı iç cnm çokta ıkınma basur olur bebeğe bişey olmaz aynı şeyleri yaşıyorum 35+4 haftalığım
Gunes17 Beyzanrrr ikinmak asla normal değil bebeğe giden oksijeni kesiyosun ikinirken ve ıkınmak bebeği itmeye neden oluyor sütlü dondurma ye kayısı suyu iç bunlar rahatlatır seni ama asla ıkınma
Beyzanrrr Pnr_KMRC1 hayır doktorum daha o ilaçlari vermedi erken die sıvı da tüketiyorum dediğiniz gibi yapayım teşekkür ederim
Pnr_KMRC1 Beyzanrrr ekstra sade kefir içebilirsen iç cnm oda bağırsakları güzel çalıştırıyor yazmayı unutmuşum🫶🌸
Beyzanrrr Pnr_KMRC1 bende onu düşündum canım hem bebeğe de kilo aldiriyormus ama sağlıksız içme dediler doğru mu
Pnr_KMRC1 Beyzanrrr sade kefir öneriyor doktor meyveliler önerilmiyor ben sürekli içiyorum sade kefir altınkılıç marka olanı doktorum onu önerdi