Csmnvr Kızlar hapı kullanırken acayip uyukluyorum günlük 2 tane içmem gerekiyor çalıştığım için zorlanıyorum. Uyku halini önlemek için bir yöntem var mı sizce
gamzecgr Csmnvr ağızdan mı alıyorsunuz o zaman yan etki yapabiliyor fitil olarak hiç bi yan etkisi olmadı ben de hem de daha etkili 🌸
Ebruli_08 Csmnvr canım ağızdan alınca sersemlik yapıyor bende doktoruma danışarak fitil olarak kullanmıştım istersen sende doktoruna danışıp fitil olarak kullanabilirsin
e_blue_sky_a Csmnvr vajinal fitil olarak al. Hem daha etkili. Itebildigin kadar it içeri. Günlük ped kullan. Aksa da sorun yok etkisi daha fazla. Baştan tuhaf geliyor 5gune falan alışıyorsun
Csmnvr Hem vajinal hem idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum o yüzden fitil veremem dedi ama bu halide iş yerinde uyuklatıyor. Bide polisim valla öldüm bittim komiser falan görüp gülüyor halime 🥹
Csmnvr Doktoruma sorayım bari valla olmucak böyle ama direk kesiyor ilaçta kanamam olmuştu şimdi geçmiş
gamzecgr Zeyno-123 Progestan fitil düşük riski için ya da erken doğumu engellemek için kullanıyor benim çok şükür düşük riskim yok ama ikiz gebelik olduğu için erken doğumu engellesin diye kullanıyorum hem iğnesini hem ilacını fitil olarak