Kubra00111 Kızlar önce rahim filmi mi çekilmeli eşim spremiyogram testii vrmeli? Hormonlarima bakıldi sıkıntı yok temiz sonuçlar
Kediannesi1 Kubra00111 eğer 1 sene içinde gebelik oluşmadıysa ikisini de yaptırmalısınız ama benim doktorum öncelik olarak spermiyogram istemişti hemen ardına rahim filmi istendi
Kubra00111 Melal doğum hastanesi benden de bu iki testin sonuçlarını getirmemi istedi ama özel 6000 eşim filmi belki daha da artmıştır 2 ay önce sormuştum üniversite hastanesinde ücret olsa bile bu kadar olmaz diye tahmin ediyorum
Kubra00111 Kediannesi1 bende önümüzdeki hafta üniversite hastanesi kadın doğum randevu aldım da rahim filmi için ondan önce de eşime mi alsam acaba dedim önce onun sonuçlarını alıp ona göre mi hareket etsek dedim
Melal Kubra00111 evet canım fiyatlar aşırı artmış ya ben geçen sene kasım ayında rahim filmini anestezili 3 bin küsüre çektirmiştim aynı yer şuan 10 bin küsür diyomuş çok üzücü 10 dk lık bi işlem sadece o kadar para istemeleri fırsatçılık başka bişey değil