Busraakay_26 ilgihazaal bende öyleydim 58 ile hamile kaldım 87 ile doğurdum 2 ayda 17 kiloyu verdim hala da veriyorum ☺️
Busraakay_26 Hjilhn evet ne var 39 haftamı 30 kilo ile tamamladım kilo alınıyor da veriliyor da önemli olan bebek ve anne sağlığı
burcudemirr Hjilhn ben 63 ’le hamile kaldım ilk aylar ıstahim kesildi 60 a düştüm kusma vs hiç yaşamadım hamile gibi bile değilim masallahım var tek çektiğim sıkıntı mide yanması oldu su hamielikte nasipse eylül sonu gibi kavuşucaz oğluşumla inşAllah 31+3 haftalığız bugün kilom şuan 65 falan en son 15 gün önce falan 64 gün şimdi 65 66 belki olmuşumdur bebeğim çok şükür gayet sağlıklı kilosu falan iyiydi en son hepimi sağlıcakla kucağımıza alırız inşAllah 😊🙏
sevvalkara Hjilhn 63le hamile kaldım 78im şu an 29 haftalığım doktorum hamuru şekeri kesmemi söyledi çok kilo almışım 🥲
Baharoloji Hjilhn 62 ile hamile kaldım 32. Hafta 70 kiloyum dikkat etmeye çalışıyorum ilk gebeliğimde 20 kilo aldığım için bunda temkinli ilerliyorum :)
Ozdbtl 70 kg ile hamile kaldım tam da diyetisyenimin ilk haftasıydı😂😂Eliminasyon diyeti yapıcaktım bir Sürü tahlil vitamin hepsi yalan oldu😂 38 hafta olduk 82 kg oldum🙈🙈 diyet yapmayı özledim eskisinden çok daha zayıf olmayı planlıyorum