Kızlar biz 6 buçuk aylık olduk çok şükür şimdiden bez alalım diyoruz daha da zam gelecek çünkü ne önerirsiniz bezlerde uygun olan kaliteli olan kullananlar yazabilir mi ? 🥰

Ben sleepy aldım ama 1 paket aldım henüz bazı markalar her bebege olmuyor belki alerji yapar diye çok almadım eğer alerji olmazsa o zaman alırım

gokcesgoktas biz prima kullanıyoruz ama asla tavsiye etmem gereksiz pahalı. Malesef başka bezede dönemiyoruz pişik yapıyor alerji yapıyor denemediğim marka kalmadı. Sleepy değerlendirebilirsin. Kaliteli gayet güzel fiyatıda uygun

Sleepy aldım bende 1 numara

gokcesgoktas ilk bebeğimde stok yapmadım pişik alerji gibi durumlar olur diye. Ama kızım her bezi kullandı.
      Şimdi 2.ye hamileyim stok yaptım. Baby turco Pure baby ve sleppy aldım 🤭

gokcesgoktas ben ilk oğlumda prima kullandım 2. Hamileliğim de bende suanda 17. Haftaya girdim ama sadece 1 paket prima premiumcare sipariş verdim daha fazla almayı düşünmüyorum ilk başta çünkü yaşayıp yapamayacağı belli değil hatta verdiğim sipariş 210′lu paket onu da büyük mü aldık diye düşünüyorum

Zeytinyag icerikli bezleri öneririm ayrıca baby turco ve slppy benim oguluma pişik yapmadı ikinciyi düşünüyorum şimdi olursa orada ayni sekilde bu bezleri alirim fakat fazla stok yapmayin yeni doğan bebekler çok çabuk gelisiyor özelikle 1 numarali bezden fazla almaya gerek yok derim ben

gokcesgoktas taze anne olarak yazıyorum sleepy stok yapmıştım çok memnun kaldım 🫶🏻 1 numara 300 adet 2 numara 80 adet kullandık şu an 3 numaraya devam ediyoruz yaklaşık 100 adet bitince de 4 e geçicez sanırım 😊 bebeğim 4 aylık olacak bir kere bile pişik kızarıklık olmadı

Canım bu arada Migros’ta bebek bezlerinde ciddi indirim var, bitmediyse uygun fiyata alabilirsin. Bi bak istersen

Arastirmalarim sonucunda sleepy bionaturale karar verdim. 2 paket 1 numara 2 paket 2 numara aldım eğer ki pişik vs yapmazsa bionaturalden devam etmeyi düşünüyorum şuan sleepy de kampanya var 2. Yüzde 40 indirimli

gokcesgoktas Ben şunu söyleyeyim sızdırma çok yapıyor bezler özellikle bu ilk aylarda
        ben turco molfix sleepy kullandım hiçbirinden memnun kalmadım asla ve asla
        elde çamaşır çitile makinaya at sızdırmazlar yüzünden afedersiniz kakası bile cıkmıyordu çocuğun kıyafetlerinden bez konusunda çok yandı canım
        kanz diye bir bebek bezi markası var hemde bebek ürünleri satan bilginiz var mı bilmiyorum bezini kesinlikle ama kesinlikle öneririm asla sızdırma yapmıyor. bebeğim 9 aylık 15.günlükten itibaren bunu kullanıyoruz. bir alman markası ve prima ile eş değer kalitede

gokcesgoktas benimde ilk gebelik tecrübesizim ama sleepy de karar kıldım . Şimdilik 2 paket 1 numara ( toplamda 104 tane ) 1 paket de 2 numara ( 68 tane olandan ) aldım

Bende natural olani almaya karar verdim 2 paket 1 no siparis verdim hepsiburadada 2.urune %40 indirim vardi Sleepy satıcısında baya uyguna geldi ordan aldim, birde 2 paket 2 no alcam yine kampanya bulunca