Minnakanne46 Meltemtuna Cceylann01 bizide tahmin edermisiniz? Eşim: 15.04.1995 Ben: 24.08.1996 Son Adet Tarihim: 2 Haziran
Nigar22 Cceylann01 ahh bende adet tarihine göre 8 haftalık gözüküyor diye dün kontrole gottim 5 haftalık kese olduğunu söylediler 10 gün sonra randevu al kalp atışını duyalım dediler endişeliyim🥺
Nigar22 Cceylann01 benimde sizin gibi bir kızım var buda erkek olsun çok istiyorum yinede nasip inşallah Allah nasip eder ikimizde seviniriz😊💕
Eda3434 Cceylann01 Merhaba biz bugün 13 haftalık olduk doktorumuz bişey demek için henüz erken ama erkek gibi dedi sizden rica etsem sizde tahminde bulunurmusunuz ?
Minnakanne46 Cceylann01 yaa gerçekten mi bir kızım var bu da erkek olursa hamd olsun ultrason resminden anlıyor musunuz peki?
Hatice_123456 melekercann rencide edici konuşmanızı kendinize saklayın lütfen ramzi teorisine göre tahmin yapıyorum sadece adı üstünde tahmin
melekercann Hatice_123456 hatice hanım ben rencide edici konuimuyorum bende size atıcakdım çünki doktorlar bebeğimin cinsiyetinde emin olamadılar siz lafı çok yanlış anlamışsınız.