arbustoo Oznr hayirlisiyla buyusun yavrun cok sevindim tebrik ederim mis gibidir simdi darisi bizim.basimiza canim allah herkese nasip etsin.
SerpilIsaErden Oznr hayırlı olsun canım benim kerem Alp’in kez mutlu sağlıklı huzurlu ömürleriniz olsun
Minikmucizemveben Oznr yaa ne güzel çok sevindim sizin adınıza allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın hak eden herkese nasip etsin sağlıkla büyütün hayırlı evlat olsun inşallah benimde son 12 günüm oğluma kavuşmaya heyecanım dorukta 😊🙋
Prensesim77 Oznr ayyy adına çok sevindim yaa bende nerelerde bu kız diyom😅 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah, 🙏🏻🙏🏻♥️
Zumrut Hayırlı olsun çok sevindimmm 🧿🧿🧿👶🏻👶🏻🌸🌸 Bende 5+4 günlük hamileyim ama hiç göğüs ağrısı ve yanma yok, korkuyorum. Bununla ilgili Bilgi verir misiniz korkuyorum 😔
Oznr Zumrut bazen geç gelebilir belirtiler bende surekli doktira gidiyordum niye degisiklik yok diye herkesin vücudu farkli gerçekten
Zumrut Oznr şimdi okudumda boş gebelik oluncada ağrı olmuyormuş. Çok korkuyorummm 🥺🥺🥺 5+5 gerçi mercimek şuanda görünmemesi normal olabilir ama göğüste hiç tık yok 😔😔😔😔
Htckyvz Oznr gerçekten hiç sıkılmadan okudum yazdıklarını Allah ım isteyen herkese nasip etsin benim gibi anne adaylarıda inşallah sağ salım kucağına alsın Rabbim senin miniğinede uzun ömürler versin analı babalı huzurlu mutlu bir şekilde büyütürsünüz inşallah 🙏🏻😊