Busrabnrby Deniz14 bende ayniyim canm walla 12 itibariyle 20 haftalik olcaz kala ogrenemdik sadece kiza benziyo dedi ayrintiliyi bekliyorum bende
Deniz14 Busrabnrby 20+2 olduk 00:00 itibariyle 🙈 sabah 10 da randevu heyecandan uyuyamıyoruz eşimle 🙈🙈 çok heyecanlı🙈🙈
Mavianne 11haftalıkken doktor tahminde bulundu 12. Haftada ense kalınlığı ölçümü için gittik aynı şeyi söyledi. 17 haftalık olduk dün doktora gittik kesin olarak söyledi ve kızım olacakmış 😇😍😌
elifsedat ABana 12 haftalık kız dedi ama herkes erkek annesine benziyorsun diyorlar başka doktora gitmemi önerir misiniz acaba
Mavianne elifsedat doktoruna her konuda güvenmelisin. Başka doktora gitme biraz daha sabret ilerleyen haftalarda netleşir. Ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde ailemden herkes erkek dedi eşim dışında o yüzden belirti ekşi tatlı yuvarlak karın Çin takvimi vs bunlara pek takılma derim.
tubatayfun elifsedat bence cinsiyet icin doktorunu deyistirme Bende yarin gidecegim bakalim ne dicek doktorum
tubatayfun Lcy insallah en yakin zamanda gosterir cinsiyetini 🤗 Benimde yarin controlum var cok heycanliyim ve cok korkuyorum
Emnemrahf Benim 20. Hafta bitcek hala öğrenemedim 😳😅 herkes soruyo amann diyrum saglıklı olsun elbet öğreniriz gitmiyrum doktora 😅
Busrabnrby Deniz14 o zaman simdi ogrenmissindir insallh bebisinin cinsiyetini canim bizim daha 2 haftamiz var
Mir Lcy hiç telaş yapma benim ilkinde beşinci aya giriyordum gösterdi. Ne yaptık göstermiyordu en sonunda doktor baya bi dürttü anca. Şimdi allah bağışlarsa 13 hafta girdim yine göstermedi 😂😂. Ne yapalım allah sağlık versin sonunda öğreneceğiz ☺
kalbimm Busrabnrby adetten br gün önce 43.7 ikinci gnü 83.9 4.günü 119 5. günü 260 çıktı ama bana yavaş ilerliyo geldi başkalarononkine baknca