hulyaakgn34- Mervesultan gebeliğimi öğrendiğimden beri korkulu rüyam nasıl olacak bu sefer diye diye 39 a geldik bekliyorum inşallah 2. Kolay geçer ilkinde başıma ne gelecek bilmediğim için korkusuzdum şuan ne oldugunu bildiğim için hiç kendimi hazır hissetmiyorum 😂
Kukulikukuli12 Mervesultan ilkinde 3 saat sancı cektim 2.ıkınmada dogurdum kolay olmustu yani. Şimdi 21 haftalık ikinciye hamileyim evde dogurmam inşallah 🤣🤣🤣🤣
en_guzel_emanetlerim Mervesultan oğlumun kırkı çıkmak üzere ama ben günlerdir o ana dönüp tekrar tekrar doğurmak istiyorum allahim nasıl güzeldi nasıl nasıllll makasa çıktım 1 kere ıkındım bak sadece 1 kere ıkındım 2 saat düzenli sanci çektikten sonra 1 kere ıkındım ve hooop kaydı geldi yavrum 3550 gr doğdu maşallah
kucukbebek Bende ilk normaldi, simdi yine bekliyoruz normal Son gunlerimiz😵💫 bakalim ne cevaplar gelicek😅
Mervesultan hulyaakgn34- ilkte ebeler bana ikinci daha kolay olur merak etme demişlerdi 😃 normalde de rahim bir defa açılma yaşadığı için ikinci de daha kolay açılabiliyomuş .tabi yaşanmadan inanmam 😂
Dugme3 -KBRA-KLNC- doktor bana 3 daha kolay geçer dedin şuan 3 ehamileyim 39 haftalık 33 haftaliktan mesela açılmaya başladı şuan 3 cm açıklıgım var ama sancı yok
Fatma171921 -KBRA-KLNC- 3. Daha kolay bir anda sancı baslıyor 1 2 saatte doğum gerçekleşti benim 3 normal doğumdan sonra epiduralsiz kesisiz 4 . Doğumu sezeryan istiyorum
Mervesultan Feyza03 yaaa yine de güzel hatırlayın inşallah,adınızda 03 olduğu için dikkatimi çekti afyonlu musunuz
Gunes17 Mervesultan ilkinde hastaneyi inleten ben ikincide gıkım çıkmadı 😆😆😆 ikinci çok kolaydı pıt diye doğurdum yani öyle kolaydı ilkinde zorlanmamin tek sebebi ise doğum nedir bilmiyosun ufak bisey de panik yaptığın için kendi doğumunu kendin zorlastiriyosun ama ikincide doğum nedir bildiğin için sakin kaliyosun
Mervesultan bendeanneoldum_ evet uyuşturuyolar hissetmiyosun.vajinada yırtık olmasın diye kesi atıyolarlar genelde
Esxra Ilk dogumum cok zordu simdi ikizlere hamileyim 37+2 normal dogumu bekliyorum doktorum daha kolay gecicek diyor ama ilk dogumdaki zorluklari hatirladikca suan korkuyorum birde ikiz🙈
Kukulikukuli12 Mervesultan diyolar ya 2.daha kolay diye. İlkini 3 saatte dogurduysam 2.yi evde yada yolda dogurma olasılığım yüksek 😄🤣