Merve_volkan Cuma günü beta değerim 69 pazartesi kan vrdim sizce kaç çıkmalı kızlar bu katlama işini bı türlü yapamadım stresten mideme kramplar giriyor artık inşallah öğlene çıkar sonucum
Merve_volkan ug_fa-3diplomalianne sonuç çıkınca yazıyım da bakalım birlikte olur mu canım çok stresliyim şansıma doktor da iş bırakma varmiz gidemiyorum
Merve_volkan ug_fa-3diplomalianne canım sonuç şimdi çıkmış 555 diye bugün verdiğim kan sence sıkıntı var mıdır cumadan bugüne 4 gün 4 kat desek 280 yapıyor sonuç 550
Merve_volkan ug_fa-3diplomalianne iş bırakma beni de vurdu canım sonuç cikmadi bı turlu persembeye kaldı anlaşılan akşama acile gidip Kan verme fikri var aklımda da bakalım
ug_fa-3diplomalianne Merve_volkan ya bazı aciller de yapmıyolar ben annemlerdeydim manisa akhisardaki acile gittim yapamayız artık acilde beta hcg testi yapılmıyor falan dedi ama başka yerlede hala yapıyolar mı bilmiyorum
Merve_volkan ug_fa-3diplomalianne verdim kan canım sonuç çıkmış mesaj geldi e nabizda gene görülmüyor aksilik ya esmin işten çıkmasını bekliyorum sonucu göstermeye gidicem
Merve_volkan ug_fa-3diplomalianne yada 70×2 140×2 280×2 560 olarak mı hesaplaniyor 4 gün o zaman normal oluyor kafam çok karıştı
Znrbzkrt En son kan verdiğiniz hastaneye gitmenizi öneririm hastane değişikliğinde beta değerinde farklı sonuçlar çıkabiliyor.
Merve_volkan Znrbzkrt sağlık ocagind avrdin 2 kere ama birisi çıkmadı bende acilde verdim bakalım sonuç çıkmış da e nabizda görünmüyor