Selinmoon Hanımlar. Hamile olduğum için süt içmem gerektiğini biliyorum ama sade süt içemiyorum sevmiyorum . Peynir yoğurt vs. tüketiyorum bir sıkıntım yok. Nasıl yapsam gene faydalı olur
Slnaycn Selinmoon bende hiç süt içemiyorum canım yoğurt kefir severim ama süt maalesef ☺️ 7. Aya gidiyoruz artık diğerleri ile telafi etmeye çalışıyorum
Churcill Selinmoon aslında sütü direkt olarak tüketmek yerine mayalı haliyle tüketmek daha faydalıymış yani sadece süt içmenin vitamin vs olarak faydasından da yoğurt kefir olarak faydası daha çokmuş
NewMom__ Selinmoon toz nesquikle😂 olmadı soğuk kahve yapıp içine koyuyorum belli olmuyor ama sade de tüketiyorum ben bir sıkıntım yok
Selinmoon Slnaycn gerçekten sade güzel olmuyor ya 🙄😂😂 ama diş sağlığı ve kemik sağlığı için önemliymiş
Slnaycn Selinmoon ilk hamileligimde de ilk başlarda içiyordum sonra bıraktım pek sevmiyorum 😬 zorlamak lazım tabi de
Churcill Selinmoon evet ben beğeniyorum tadını kendim mayalıyodum ama gebeliğimde hiç tüketemedim mayasını bulup da üstünde de durmadım öyle. Çoğunlukla keçi yoğurdu yiyorum
Selinmoon NewMom__ nesquiki düşündüm 😂 geçen kuru meyveli yulaflı bir şey aldım , içine muz da koydum az önce yedim öyle güzel oldu 😂😂
NewMom__ Selinmoon oda güzel oluyor yada muzlu ballı süt dene oda iyi😂 yani en sağlıklısı böyle tüketmek ama ben sağlıklı şeyler sevmiyorum😂😂
kncbalm123 Selinmoon bende icemiyodum oğlumda ama artik gece uyumadan önce burnumu kapatip bardağı dikiyorum direk gidip yatiyom ise yarıyor gündüz icemiyodum bi deneyin isterseniz