BusenurOzkan- Arkadaşlar merhaba adetime 2 gün var normalde hiç erken olmam 1 veya 2 gün geç olurum ve ben adet olduğum zaman hemen gelir yani önce leke daha sonra kan gibi değil de direkt kırmızı kan şeklinde gelir ve fazlaca ağrım olur bu sabah çok çok açık pembe-kahve rengi arası akıntıya benzer bir leke geldi iç çamaşırıma gelmiyor silince geliyor sadece ben tabi üzüldüm adet oldum diye ama normalde bu şekilde olmadığı için içime şüphe düştü sizce yerleşme kanaması olabilir mi ?
gamzecgr BusenurOzkan- olabilir ben de tam adet zamanı böyle lekelenmem oldu sabahtan akşama kadar dedim ilk başta üşüttüm adetim gelemiyor heralde doktorumu arayınca o dedi hamile olmayasın diye test yaptım o gün pozitifti sizde yapın bi test bence
Emnbhdr- BusenurOzkan- benimde adetten 1 gün önce aynı şekilde peçeteye leke şeklinde gelmisti arkası gelmeyince sonraki gün test yaptım pozitif ti hakkınızda hayırlısı gönlunuzdeki olsun inşallah
BusenurOzkan- gamzecgr çok teşekkür ederim bir gün bekleyeyim devamı gelmezse dediğiniz gibi bir test yapayım ❤️
BusenurOzkan- Emnbhdr- benim de öyle normalde hemen gelir beklemez koyu renkli olur sanki 2.3.günü gibi gelir ilk gün benim de kafam karıştı o yüzden iç çamaşırıma gelmiyor bile
Cicek_ Benimde reglime 3 gün var. Sabah lekelenmem oldu dediğin gibi ve az önce de oldu. Yarın normal olarak gelmezse bende test yapıcam. İnşAllah düşündüğümüz gibi yerleşme kanamasıdırr🤲🏻