dolunayes RumeysAAT kiz gibi oranlara bakayim Esinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi İlk Beta rakami yaz bakim
Zekiye45- RumeysAAT ben kıza benzettim canım ultrason resimlerimiz benziyor benimde kızım olcak inşallah 🥹😍
dolunayes Rabia_cetin erkek gibi ama kese kiz gibi Eşinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi İlk beta rakami yaz bakim bi oranlara
Yagmurella4165 dolunayes banada bakabilirmisin daha çok yeni hamişim Ben.25.01.2000 Eşim.24.07.1999 Son adet tarihi 6 temmuz İkinci geliyor 😊
dolunayes Rabia_cetin %55 erkek %45 kiz cikti Bende erkege benzettim Ama bu kadar gec neden gostersin bilemedim;)
dolunayes Mebus kucuk baktigim haftadan Eşinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi İlk beta rakami yaz bakim
dolunayes Elfanne kiz goruyorum Oranlada netlestirelim bilgileri yaz istersen Eşinle dogum tarihlerinizi. Son adet tarihi İlk beta rakami yaz bakim
Rabia_cetin dolunayes Canım doktor çok göremedi ama ön tahminde bulundu kız gibi görünüyor dedi ama belki pipisi küçüktür dedi bir daha kontrolüm var o zaman yazarım size de bu arada teşekkür ederim 🥰