Fatmayagiz Biraz önce doktordan çıktım kızlar. Kanala girmiş bebiş yarın sabah 7de yatışım olacak 8-9 arası sezeryanla doğumum olacak 🥰
Mavisim3457 Fatmayagiz Allahım kolaylık ve sağlık versin ikinize de 💐 Kaç haftalık oldunuz. İlk gebelik mi, ondan mı Sezeryan.
Merve800 Fatmayagiz rabbim yardımcınız olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inşAllah 🤲🏻☺️ Kaç haftalıksınız şuan kanala girdiyse neden sezeryan 🙈☺️
Nurozi Fatmayagiz Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😊 bizde 3 gün sonra kavuşuyoruz Allah izin verirse 🌸
Fatmayagiz @Mavisim3457 İlk gebeliğim çatım ve vajinam çok darmış bebek de 4 kilodan fazla iri ondan sezeryan. Kanala da girmiş
Lou Fatmayagiz bende nasipse Dilek hocada istiyorum doğumumu. Spinal mi olacaksınız genel anestezi mi ?
Fatmayagiz @Lou Şuanlık spinal görünüyor bi aksilik olmazsa bakalım. Doğduğu an görmek istiyorum bebeği 😇
Lou Fatmayagiz sonrası tecrübelerinizi paylaşır mısınız acaba ? Ben çok korkuyorum ocakta ama her gün stresini yaşıyorum 🥲
Fatmayagiz @Lou tabiki neler olup bitiyor hepsini yazacağım hemde detayıyla. Stres yapma şimdiden canım daha zamanın çokmuş 😇
Lou Fatmayagiz evet çok ama bi şekilde doğurucam yani 😅 şimdiden geçmiş olsun Allah sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin 💕🌸