Bebeklerim2p 256 çıktı kızlar normal mi saat 4 de randevum var dua edin lütfen güzel şeyler söylesin doktorum da inşallah sağlıkla alırım kucağıma da bi kayıbım var korkuyorum ister istemez rabbim bu sefer sağlıkla almamı nasip eder inşallah 🙏🧿 Tek ricam sizden dua etmeniz lütfen 🥲❤️🙏
Hasret5506 Bebeklerim2p inşallah alırsın canım korkma bak bende gebeyim dün öğrendim 3 ay önce ikiz bebeklerimi kaybettim Rabbime bin kez şükürler olsun veren Allah 🤲❤️😍
Orucu12 Bebeklerim2p ben 186 ile öğrendim saglıkla kucagınıza alın inşallah benimde sizin gibiydi ama önceyi düşünmeyin etkiliyor hersey gönlünüzce olsun insallah simdi 33. Haftamdayım 🌸
Bebeklerim2p Esrafatih01 muhtemelen doktorum öyle yapıcak kaybım olduğu için zaten diğerinde de her gün kan variyordum inşallah bunu sağlıkla kucağıma alırım
Hasret5506 Bebeklerim2p bende 3 ay önce kötü birsekilde veda eetrim ikiz bebeklerime şimdi tekrar hamileyim napicami bilmiyorum
Bebeklerim2p Orucu12 Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza 🙏🌸 Maşallah size inşallah bende o zamanlarını görürüm nasip olur 🙏🧿❤️
Bebeklerim2p Hasret5506 bende bilemiyorum o kadar değişik hisler içerisindeyim ki sevinsem mi korksam mı bilemedim hala daha öyleyim ama kötü düşünmemeye çalışıyorum çok şükür rabbim nasip etti 🙏❤️