Aysun irmak123 174 de benim çıktı doktorum 100 gr daha yükleme yaptı 3. Saatte 70 e düştü ama diyet verdi kesinlikle tatlı çikolata hamur işi makarna pirinç yemiyorum yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor
Rabiosa Benimde 75 mg yüklenmişti 60 dk sonra 115 120 dk sonra 108 çıkmıştı açlıkda 81 di .Dr um normal dedi ama refarans aralığı olsun diye yazdım.içinizi ferah tutun biraz dikkat edersiniz sadece
Aysun irmak123 Yaptır inşallah düşer canm kafana takma hiç ben bugün verdim kan tahlili tekrar normal çıktı ama yediklerime dikkat ediyorum bi haftadır
Elfszgn Benimde 160 çıkmıstı bgun gttm diyetsyene yönlendrdi doktor oda diyet listesi verdi yarnda gel aclık tokluk sekerine bakıcaz dedi
Melike-Sgr Merhaba kızlar 🌹 7 haftalık hamileyim. Şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor? Ben yaptırmayı düşünüyorum . Sizin yorumlariniz ?
Damla________ Melike-Sgr önce aç ve tok halinle bakıyorlar var mi yokmu diye varsa yüklüyorlar veya yedigine dikkat ediyorsun duruma göre. Yaptırmaktan zarar gelmez yani 28.haftaya kadar yaptirabiliyorsun zamanı gelince doktorun söyler
Melike-Sgr Damla________ tam hatırlamıyorum da bi Prof. Şeker yuklemesinin gereksiz olduğu rahimde büzulmelere sebeb olduğu bu yüzden anne adaylarının %68 lik kısmı sezeryan doğuma yöneldiği hakkında bilgi vermişti. Biraz ondan etkilendim açıkçası
Damla________ Melike-Sgr benden sadece kan aldı sonuç iyi çıktı yükleme vs olmadı. Genetikte şeker hastası yok zayıf olduğum içinde çıkmadı en azından test yaptır için rahat etsin belki çıkmaz
Damla________ Melike-Sgr devlettede yaptırabiliyorsunuz senin daha var o teste ama zaman gelince ücretsiz yaptirabilirsin ben bugüne kadar devlette yaptırdım hep özele kontrole gittim sonuç gosterttim baktım iyi gidiyor b sıkıntı yok özeli bıraktım hem kayıt açtırmış olursun çünkü devlete dogum icin sevk etme ihtimaline karşı
Melike-Sgr Damla________ özelde sgk olduğum için extra ni ücret talep etmiyorlar sadece girişte muayene ücreti zaten doktorum çalıştığım için sık sık cagarmiyor bi gidişte çoğunu hallediyor 😀 ama fikir için teşekkürler 🙂
Damla________ Melike-Sgr ilk haftalar ayda bir kez muayene olur zaten bizim özel hastaneler ücretli yapiyor çakallar 😅
Melike-Sgr Damla________ mesela benim doktoruma 31 ekimde gittin ya 10 gün içerisinde tekrar gittiğinde girişte ücret bile odemiyorsun. Kontrole geldim diosun bakıp gönderiyor 😅