Suleuz Kizlar 16+4 um cinsiyeti hala öğrenemedim en başından beri erkek hissediyorum, erkek bebek belirtileri nedir sizde nasıl belirtileri oldu
Dilan303 Suleuz bende hep öyle hissetmiştim ne hisedersen o olur derler gonlunuzden ne geciyorsa Allah saglikla onu nasip etsin
Asl_13 Suleuz kız belirtisiyle aynı sacede mide bulantılarım 3.5 ayliken yavaşlıyor kızımda 9 ay boyunca çektim kızımda cirkindim oğlumda guzellesimisim diyolarlar başkada yok yemeklerdede kırmızı etide tavuk ettinde yiyorum kızimda kokusu gelse kusardim
Zeyzey055 Suleuz canim 2 gebeligim.de erkek ilkinde hamile.oldugumu bile hissetmiyordum o kadar rahattı 2. De mide bulantısından fenalık gelmişti.artik belirtilere göre.olmuyor sadece net belirti benim.gozlemledigim göğüs uclarinin cok kararmasi erkek diye düşünüyorum
Ustunneliff Suleuz bende hep erkek hissediyordum bebeğimin 16. Haftada kız olduğunu öğrendim 🩷 gören hep erkek diyordu bende erkek hissediyordum kabullenmem biraz zaman aldı 😅
ozgecemre06 Bence belirti yok ya kişiden kişiye değişiyo canım ne belirtiler var erkek diyosun kız cıkıyo çevremde o kadar cok ki yani 🙂bence bünyeyle alakalı tamamen bana bütün herkes erkek dedi internettende baktım hersey erkeğe uyuyo. Ama bir kızım olacak allahın izniyle 🤗
hsizyl Suleuz gögüs ucu koyuysa erkek oluyo benim ilk oğlumda simsiyahtı bunda bi kaç hafta açıktı snra koyulaştı cevremde duyduğumda öyleydi ya bide bu sene kime sorsam erkek bence erkek senesi olabilir 😂
birgaripana_ hsizyl he ya bende öyle duydum 😁 daha cinsiyeti bilmiyorken yengem göğsüme asıldı açtı baktı dedi ucu koyu erkek 😁 erkek cıktı haketten
anneoluyoruuumm16 Suleuz ben buraya belirtilerimi yazdığımda kesin erkek dedi herkes ama kız bebek belliyoruz canım. Kişiden kişiye değişir
64Demet64 Belirti mwlirti yok bisey aramayin😁 Benim basindna beri yok karnim buyumus omasa bebegimi hissetmesem demem ki hamileyim o derece hahah 31+1 🥰
omerasf1 Suleuz oğlumda et mangal tarzı şeyler çok seviyordum. Şimdi kızıma hamileyim etten tavuktan mangaldan görmek istemiyorum.
Tgcmrt48 Suleuz oğlumda hiç bir belirtim yoktu, şimdi kızıma hamileyim tüm belirtileri dibine kadar yaşadım son 7 günüm kaldı 🌸