denizk24 7 haftalığım , hapşırırken düz yatıyorsam karnıma çok keskin ağrı giriyor , bacaklarımı karnıma çekince sıkıntı olmuyo ama ani geldiğinde yetişemedim bi kaç kez , karnım çok sızladı , bu konuda bilgisi olan var mı sıkıntı yok değil mi bebiş için ? :(
crazymommy denizk24 Sıkıntı değil canım rahim büyüdüğünden oluyor karnını dizine çek hapsuracağın zaman olmaz
Lafayette denizk24 aynisini yasamistim, ayaklarimi karnima cekmem gerekiodu, siz de cekebildiginiz kadar cekin, yerlesmeye calisiyor tutunmaya calisiyor ya kas agrisi olur korkmayin
Gmzeeoz denizk24 ben de hep hapşırıyorum alerjim var sorun olmuyor ama hapşırık geldiğini anlayınca hemen pozisyonumu değişiyorum 😂
Nrcn91 Benimde o haftalarda hatta daha sonralarında hapşurunca cok acıyordu alerjim var gün icinde defalarca hapşururdm hatta birgün sırt üstü yatarken birden hapşurdm 1 saat gecmedi acısı birşey oldu sanmıştm suanda 32 haftalıgım 😂 sorun olmuyor yani korkmayın
denizk24 Nrcn91 yaaaa rahatladım çok şükür 🌸 az kalmış size, sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 💕
Miamor0121 Benimde alerjim var tuttumu rahat 20 kez hapşuruyorum kasık karın kısmın kramp girmiş gibi oluyor bende bazen korkuyorum ama engelde olamıyorum bütün gece tıkalı burnumdan yatamadım şuanda akıntısından burnum şişti resmen valla rezillik bu hastalıklar 😞
denizk24 Gmzeeoz bundan sonra daha temkinli olacağım ama arada işte pozisyon ayarlamadan hapşırınca oluyo olan 😅🥹