Bebeğim ilk haftalardan beri 1 hafta geriydi geç döllenme dediler tarihe geriye atmışlardı daha sonra 32.haftada gelişim geriliği başladı kilo artışı çok az olmaya başladı sıkı takibe girdik 3 güne bir kontrole gittim hareketleride azalmaya başlayınca 37 haftayı bekleyemeyebiliriz dedi doktorum tabi 35. Haftada kontrole gittiğimde hem 32yle uyumluydu hem kilo almamıştı hemde suyum sınırdaydı bu yüzden 2 gün sonrasına sezeryan dedi sabah 8 de yatış yaptım 11 buçukta ameliyata girdim çok heyecan yaptım kalp ritmim düzelmedi sakinleşmemi beklediler biraz belden vurulan iğne hiç acıtmadı bile ama omuzlarımı istemsiz kastım rahat olsak daha iyi olurdu şimdi omuz ağrısı çekmezdim. Ayaklarım 5 dakikada uyuştu karıncalanma çok vardı ama acı hiç yok sonda taktılar hiç hissetmedim doktor başlıyoruz dedi 5 dakikada bebeğim çıktı yine çok heyecan yaptığım için iğne vurdular biraz sersemledim bebeğimi 10 saniye anca görebildim küçük doğduğu için solunum sıkıntısı oldu kuvöze götürdüler benim dikişlerim baya uzun sürdü kanamam çok olmuş dikişte zorlanmışlar o sıra biraz kendimden geçmiştim ama hiç ağrı sızı yok odaya geldikten 5-6 saat sonra ayağa kalktım yine ağrı yoktu normal adet ağrıları gibiydi bebeğimi görmeye gittim çok minikti 2 kilo 46 cm doğmuş her yerine damar yolu açmışlar 😢 kaç gün kalacak bilmiyorum bana göbek kordonunu verdiler bi günde kordon nasıl düşer anlamadım telaştan doktora sormak hiç aklıma gelmedi sütüm gelmedi daha bebeğimden ayrı odada çok zor inşallah allah kimseyi kucağı boş bırakmasın 🙏🏻 @Semanur58mom canım sen merakla bekliyordun maalesef girdi kuvöze 😢