hatiisss cnm bebek için hastane çıkışı ben 6 uzun kollu zıbın 6 da pijama aldım ama bana yetmedi çünkü çok terliyordu 6 tane 0-3 al sonra ne kadar istiyosan büyük al ben o zm aldığımı hayla giydiriyorum şuan 8 aylık bez stoğu da yapma bence bedeni hemn büyüyor ben üç aylıkken 4 numaraya başladım bide bu tırnak kesme aletleri varya sende görmüşsündur aldım almaz olaydim çok pişmanım bı kere kullandım bazanin altına kaldırdım tırnak makasiyla kesmek 10 saniyeni alıyor bide altıncı aya kadar çoraplo don al ayriyeten çorap iz yapıyor yıkama küveti file şart eğer ilk defa anne olacaksan ve yardımcı kimse yoksa kesin şart benim ilk bebeğimdi kimsenin bebeğime dokunmasını istemedim küvet ve file sayesinde hep tek başıma yıkadım ve at kılı fırça al ben sürekli kullandım hiç konağı olmadı birde eğer göğüs ucun yoksa hastane çantan için mama kaşığı ve silikon göğüs ucu al benim göğüs ucum yoktu ilk gece tutamadi silikon göğüs ucumda yoktu ilk gece sağol kaşıkla vermek zorunda kaldım ama kaşık yoktu idrar kabına sagdim verdim cnm benim aklıma gelenler bunlar yardımcı olmaya çalıştım benim ilk bebeğimde senin. Gibi burdan Bakarak alışveriş yaptım pişmanlığımi ve iyikilerimi söyledim inşallah yardımcı olabilmişimdir