Çalışma şartlarından dolayı grev yapıyorlar ve zaten denildigi gibi aciller kapanmıyor, yani kimsenin mağdur olduğu yok çok acilse sonuçta doktor var. Bizim ülkemizde 2 aydır çekilen bel ağrısından dolayı acile gidenler, randevusu geç gidip doktor onu almadığı için doktoru dövenler, tüm sağlık çalışanlarını sanki köleyim gibi görenler olduğu müddetçe kusura bakmayın ama hepimize müstahak. Gerçekten memnun musunuz bu durumdan ? Gidiyoruz 5 dk zor zaman ayiriyolar ki o 5 dk için de aylarca randevu bulmaya uğraşıyoruz. Aciller tıklım tıklım, ülkede gerçekten acil kavramını bilen yok 10 gündür midesi bulanan soluğu acilde alıyor. En son gittim, doktor vizite çıkmış hanimefendinin biri sonuc gostericekmis diye ortalığı ayağa kaldırdı. Aşağıda yatan hasta kendi annesi babası olsa bu sefer de doktor gelmedi diye ortalığı ayağa kaldırirdi. Ben diyetisyenim, bir kere devlet düşünmedim. 10 dk süre veriyorlar bana, 10 dkda ben mecbur fiks liste yazıp vericem ama doğrusu bu değil. Keşke biraz bilinclensek bizde, hepsinin hakkıdır grev yapmak. Düne kadar 36 saat aralıksız çalıştılar, biz kimiz de kendimizi onlarla kıyaslıyoruz arkadaslar ? 8-10 saat çalışıp eve gelip yamuluyoruz, 36 saat aralıksız hasta bakmak zorunda kaldı bu insanlar ? Biraz anlayış