Ya hanımlar biz saatlerdir boşa konuşuyoruz bunların zihniyeti değişmeyecek,değişme ihtimali de hiç yok.ülkenin durumundan bunu anlayabiliyorum.2 gün doktora ulaşamadım diye ağlayanlar bakalım o doktorlara ulaşmak için başka illere gitmek zorunda kalıp,aylarca randevu bulamayınca ne yapacaklar.Tahmin edeyim:yine doktoru suçlu bulacaklar😂 aşın be artık kendinizi,biraz geliştirin be,yazık günah doğuracağınız çocuklar da böyle cahil bir toplumda yetişecek. Her mesleğin sıkıntıları var elbet,hakkınızı gidip arayabilirsiniz kimse size karışmıyor,ama hak arayan bir gruba da köstek olmayın.ilerde çocuğunuz doktor olur mazallah ne yapacaksınız o zaman😅yapma evladım insanlar mağdur oluyor grev falan bulaşma mı diyeceksiniz.şu doktor kininizi bi kenara bırakın artık.doktor sizin düşmanınız değil,birlik olup bize ve sağlıkçılara haksızlık yapanlara hadlerini bildirelim esas.biz millet olarak birlikte güçlüyüz.Not:acili grip vs basit hastalıklar için kullananlar var sanırım,çünkü normal acil işleyişinden bihaber yorum yapılıyor.Arkadaşlar acilleri gereksiz meşgul etmiyoruz,basit hastalıklarda randevumuzu alıp polikliniğe gidiyoruz,randevunun geç verilmesi doktorların suçu değil,sistemin suçu,gereksiz yere sağlıkçıların başını şişirmeyin.