Burada doktorlara ve sağlık emekçilerine laf edenler büyük hastalık görmemiş diye tahmin ediyorum. Annem kanserdi. Her gün her dk bizimle canla başla ilgilendiler. Canlarını dişlerine taktılar annemi kurtardılar. Allah hepsinden bin kere razı olsun. Benim eşim de bir doktor. Köpek gibi çalışıyor köpek gibi! 1 yıllık evliyim haftada 3 gün nöbet tutuyor. Ben 3 gün annemde kalıyorum, hamileyim. Neden? Siz sağlık hizmeti alın diye. Sorduğunuz saçma sapan sorulara cevap istiyorsunuz ama bu insanlar evde eşleriyle sohbet edecek enerjiyi bile bulamıyorlar. Sürekli can korkusu ile yaşıyoruz. Her gün biri kavga çıkarıyor gergin geliyorlar eve. Hemşireler deseniz onların şartları 10 kat daha ağır. Densizlik edip bir öğretmenimize laf yetiştirip onu “cahil” ilan ediyorsunuz. Eğitime saygı duyacaksınız! Siz oturup kısır yerken biz eşek gibi çalıştık! Bu yüzden doktorlarla empati yapıyoruz bunu bile anlayacak kapasiteniz yok. Grev bir anayasal haktır. Bizim haklarımız için mücadele ediyor bu insanlar. 10 dk randevu süresi olmasın, insan gibi muayene edelim, insan gibi ilgilenelim, insan gibi yaşayalım istiyorlar. Buna rağmen öfke duyuyorsunuz. 35 yıl mağduriyet yaşayan bir meslek grubuna 2 gün mağdur olduk diye suçlama yapıyorsunuz. Ayıp be! Yazdıklarınız o kadar can acıtıcı ki. Şımarık, bırakıp gitsinler, keyfi iş yapıyorlar vs. Girin sınava kazanın kardeşim tıp fakültesini. Doktor olun grev yapmayın o halde. Eğer bunları yapacak beceriye sahip değilseniz de insanlara saldırmayın.