Herkese merhabalar
Bugun itibari ile 32. Haftayı doldurup 33e döndük❤️ nasipse kızımı bekliyorum. Bir tane de oğlum var normal doğumla oldu 3 bucuk yaşında o zaman hiç kansızlık problemi yaşamadım hatta normal doğum olmasına ragmen doğumdan sonra bile kan değerlerim çok çok güzeldi. Fakat bu kez aşırı kansızlık yaşıyorum Ferrum kullanıyorum hatta doktor her kontroldr değerim daha da düştüğü için günde 2ye çıkardı ilacı. Fakat bende hep bir halsizlik var özellikle sabahları ve akşamları başım dönüyor gözümün onu kararıyor bayılacak gibi oluyorum. Doktorum 34. Haftada gel hala değerlerin düşmeye devam ederse yatış verip kan takviyesi yapacağım dedi. Doğum şeklime karar vermedik ilk dogumum zor olmuştu bunu söyledim doktoruma ve 37 38 haftalara gel muayene eder doğum şekline karar veririz dedi. Benim içimde bir his var sanki erken doğum olacak gibi bunu da kanım düşük acaba anı sezeryana felan alınırmıyım diye düşünüyorum açıkçası. İçimde bir korku var. Kan değerlerimi yükseltmek için ne yapabilirim ıspanak vs tüketiyorum. Biraz da zor bir süreçten geçiyorum açıkçası. Stres sıkıntı sürekli. Elimde değil ne kadar kafaya takmayacğım desem de takıyorum. Varmi benim gibi kansızlık problemi yaşayan. Başıma neler gelecek nasıl bir doğum şekli olacak bu kansızlığin önüne nasıl geçerim bilmiyorum fikirlerinize açığım