Elif2143 Pamuk hayır görev yaptıgı okulu buldum oraya yazdım bebegin durumunu sordum iyi olduğunu söyledıler
Elif2143 Pamuk bende öyle yani Yaptığım doğru birşey değil biliyorum ama cok üzüldüm Yağıza bende ozamanlar hamıleydım sımdı iyi olduğunu öğrenince daha iyi hıssettım
Elif2143 Pamuk aslında okulun başmüdür yardımcısı iletişim bilgimi istedi iletmek ıcın versemiydim bılemedım
Elif2143 Pamuk verdım zaten telefon numaramı eger ıletısıme gecerse kendısıne happy mom a gırıp bızı bılgılendırmesını rıca edecegım
Elif2143 Hamdiyevural Yağız bebek büyümüş , annesiyle konustum kendısı hesaba gırememiş fırsatını buldugunda girecek insallah
1zehrs Ay sonunu zor getirdim kötü birşey okuyacağım diye çok şükür hepsini şimdi okudum postun bende prematüre annesiyim yüreğim sıkıştı okurken
Leylus ElifKyncu0 Agladım suan canim benim suan dua ediyorum ama yarin özellikle okuyacağım Rabbım sizi korusun kucağını bos birakmasin lutfen sende ağlamamak calis Allaha teslim olmaya çalışalım ona güvenelim sağlıkla evladına kavuşturacak inşallah seni 🤲❤ bunaldikca yaz
Elif2143 eylulmihrasmom bende öyle canım bir cabayla buldum kendısını konustum yagız bebek annesıyle birlikte kendısı müsait olunca gelecek uygulamaya