ElifKyncu0 benim de 26+5 doğdu 21 ağustosda ama gelişim geriliği olduğu için 23 hafta ile uyumluydu, 1 aya yaklaştık, bizim de ciğerler cok kotu halbuki 2 doz ciğer geliştirici yapılmıştı 1 hafta öncesinde doğumun, simdi yüksek oksijen veriyorlar, kalp damarinda açıklık var 1 kg olduğunda ilaçlar geçirmezse ameliyat olacak, 640 gr doğmuştu doğumdan sonra 560 a düştü sonra almaya başladı, ama sütünü sindirmekte zorlanıyor 2 saatte bir 7 ml e çıktılar, 1 kg olduğunda protein mamaya da başlayacaklar, biz henüz hic ten teması kanguru vs yapmadık sadece izleyebiliyoruz ama Haftaiçi hergun görüşümüz var bizim ve hergun arayıp bilgi alabiliyoruz gidemedigimizde falan, koskoca şehir hastanesinin koskoca yogunbakiminin en küçük bebeği benim Miray’im, doktor umutsuzdu ama kızım cok guzel savaşıyor, ben basta kabullenemedim gorunce korktum bakamam büyüyemem bu cocugu oyuncak gibi boyle cocuk mu olur , büyür mu bu dedim, biraz da dogum oncesi cok cok sikintili oldugu icin benim canimdan bezmis cocuktan kendimden vazgecmis bir psikolojide cokmkotu gunler gecirdim ama su an oyle icim aciyor ki , dunyanin en guzel manzarasi gibi, kokusu nasildir sicakligi yumusakligi nasildir acaba oyle merak ediyorum ki, Rabbim sizin ,benim ve boyle bir durumda olan tum annelerin yardimcisi olsun.. Yogun bakimda dogum oncesi beklerken hep sizin yazdiklarinizi okudum, oglum olsaydi ben de ismini Yagiz koyacaktim, Rabbim minik Yağıza güç kuvvet şifa versin..