Merhaba baştan beri yazılarınızı okuyorum benim bebeğimde 37+4 günlükken 2600 gram doğdu nişanım geldi doktor gel kontrol edelim derken gittiğimde bebeğimin kalp ritmi yavaşlamıştı acil sezeryana alındım doktor eve gelip eşyalarımı almama bile müsaade etmedi zamanla yarışıyoruz dedi acil doğum oldu bebeğim 23 gündür küvezde ilk doğduğunda allahtan ümit kesilmez dendi herşeye hazırlıklı olun denmişti ciğerleri henüz gelişmemişti kendi başına nefes alamıyordu ve üstüne sarılık geçirdi kalbinde delik var dendi prematüre doğum dediler ama hergün bıkmadan Süt götürdüm haftada 3 gün görüş günümüz hatta sizin gibi bugünde görüş günümüzdü çok şükür doktorumuz haftaya çıkacağını söyledi allahtan gerçkten ümit kesilmez dualarım sizinle bende burdan bebeğim için dua istemiştim çok şükür iyileşti yavrum sizde moralinizi yüksek tutun biliyorum ne kadar etrafınızdan bu kelimeleri duysanızda oraya gidip eli boş dönmek çok zor bir durum hergün gülerek gidip ağlayarak geldim umudunuzu yitirmeyin onlar bizden daha güçlü oluyorlar 🧿🤲
ElifKyncu0