Merhaba hanımlar , dün detaylı ultrason için hastaneye gelecektim.Ondan önceki ki gün ağrım oldu ama doktora detaylı ultrasondan gideceğim diye önemsemedim bir de ince giyindim evde üşüttum galiba diye düşündüm. Dün saat sabaha karşı 4 te kalktım ki her yer kan ağrım çok fazla eşim ambulansla hastaneye getirdi beni doğumhaneye aldılar bebek doğmak istemiş 3.cm açıklık var bebek doğum kanalına girmiş alttan muaynede doktorlar çok tehlikeli dedi su torbası çok yakın dediler.Doğarsa yaşama şansı çok çok az dediler . Yasağım şehirde ve çevresinde yeni doğan bebek kuvezi yokmuş hepsi doluymuş beni de başka bir şehire sevk edemiyorlar yolda her an doğumum gerçekleşenilir diye .Dün hayatımın en kötü gününü yaşadım. Doğum sancıları nasılmış biliyorum artık ter boşaldım su oldum ellerimi yatağın kenarını sikmaktan kendimi maf ettim.7 hap 2 serum 2 iğne 4 antibiyotik verdiler bana. Doktorun dediğini iyi olan şey suyun patlamadı ve bebeğin yaşıyor olması sonda takildilar bezlendim kanamalarim devam ediyor. Ayağa kalkmak yasak bu şekilde ne kadar içerde tutulabilirse tutulacak bebek.Doğumhanede olduğum için yeni doğan bebek sesleri haliyle çok fazla onları duyduğum için de çok ağladım bundan önceki bebeğimi 2 aylıkken kaybettim başka çocuğum yok. Bana dua etmenizi istiyorum Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın.Durumum iyi değil ismim Elif KOYUNCU lütfen namazlarınız da . İsmimi zikreder mısınız ? Benim için yasin ,la yestevi ve ya Meryem suresi okur musunuz bu saatten sonra duaya ihtiyacım var.